Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Веднаш после завршувањето на денешниот натпревар беше склучен договор меѓу Интер и Ливерпул. Во Милано пристигнува искусниот и топ5 штопер во светот Тиаго Силва, додека пак во Ливерпул ќе останат ѕвездите во надоаѓање Переира и Манолас.
Со овој трансфер се чини дека најдобрата одбрана во лигата стана непробојна. Дали е ова последната алка која недостасуваше во синџирот? Ќе дознаеме во следните шест натпревари. Позитивен скор против директните конкуренти во борбата за титула ќе им даде дополнителен ветер во грб на црносините да бидат првите кои ќе ја симнат Барселона од тронот.

хахахаха Суарез 10ка, човек на мечот а 10 шанси промаши и направи една асистенција во 87ма :pos:

Раџа со гол, се уплашил од гласините дека може да го продадам. (y)

Играм во 5 лиги. Во сите 5 ми се повреди по еден играч. Мора да е некој рекорд.

Видал за Гундоган и Силва, и Погба за Наинголан и Иниеста. Хммм

Караско има шанса да го трејдам, ми здосади веќе и тој, го имам во сите лиги. :D

Видал за Гундоган и Силва, и Погба за Наинголан и Иниеста. Хммм
Нека каже некој друг мислење бе, јас не можам да одлучам :D
На крај на сезона, или кога ќе ја осигурам титулата ваљда би прифатил, што да не. Ама сега некако не ми се ризикува и морам убаво да размислам...
Караско има шанса да го трејдам, ми здосади веќе и тој, го имам во сите лиги. :D
За Асенсио?

Нека каже некој друг мислење бе, јас не можам да одлучам :D
На крај на сезона, или кога ќе ја осигурам титулата ваљда би прифатил, што да не. Ама сега некако не ми се ризикува и морам убаво да размислам...

За Асенсио?

Дaвид Силвa? Пa Видaл мoждa, Пoгбa не.

Вика Караско му здосадил, сака да го мења.

Ти го бара Тони Крос.:toe:

Немоеш ми нудиш два играча за еден, изглеа максимум играчи у еден тим смее да има колку ја шо имам моментално.:icon_mrgr:

Затоа си пуштиш лепо фино трампа Караско за Вилијам Карваљо бато. Го имаш Вилијам у некоја др лига? Го немаш бато. Тоа ти е замена бато, нешто ново до сеа неупотрбено.:cool:

Немоеш ми нудиш два играча за еден, изглеа максимум играчи у еден тим смее да има колку ја шо имам моментално.:icon_mrgr:

Затоа си пуштиш лепо фино трампа Караско за Вилијам Карваљо бато. Го имаш Вилијам у некоја др лига? Го немаш бато. Тоа ти е замена бато, нешто ново до сеа неупотрбено.:cool:
Го немам ни Крос. :( Еве ти Крос за Иниеста и Караско за Вилијам? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom