UEFA Europa League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион сезонава е..

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
И да не освоеше, немаше да биде избркан, реално да праиме муабет :)
Не сум толку сигурен. Ед е копиљ за таа работа, си има некои принципи кои што иако во фудбалот не функционираат ама он си ги користи. Еден вид фрејмворк или стандард му се и се придржува до нив.

Го сфаќам зошто вели дека е most important затоа што како прво ем голем дел од трансфер целите зависеа од тоа дали играме ЛШ или не а на второ место и бонусите од спонзорствата се губат и тоа влијае на финансиската моќ на клубот а трето, на играчите поготово тие што се родум од Манчестер секако дека има значи ова по терористичките напади некни. Потоа си кажа дека за сега ништо не може да се мери со треблот со Интер :) @Џонтра Волта

Штета за децата на Ајакс ама сепак Јунајтед беше преголем залак за нив. Значи влегоа под импресии во финалево и изгореа во желбата да направат резултат (не направија апсолутно ништо). Манчестер рутински си дојде до титулата и честитки до нивните навивачи.

Сигурно Пандев му кажал дека сме Швајцарија на Балканот, и лидери по се во регионот...

Number one destination for doing business in southeast europe.

Како успеа да искомбинираш Мурињо со Црпнат, Ле со локална политика... :eek:
иронија е другар, исмевање е на античкиве од Острелија што пишат вакви комбинации со капс лок и латиница, се гледа дека ги немаш читано :D

Јас мислам дека Јунајтед нема многу многу да се замара со ЛЕ и е можно уште во раната елиминациона фаза да одпадне. Жозе Мурињо повеќе ќе се насочи кон освојување на Англиското првенство одколку да мачи сили овде во ЛЕ.
Златна бубамара за промашај на годината.

иронија е другар, исмевање е на античкиве од Острелија што пишат вакви комбинации со капс лок и латиница, се гледа дека ги немаш читано :D
MA GI IAM CHITANO NASHYTE OD OUSTREJLIA, ама повеќе ми личеше на свесно наметнување лични политички ставови OK POYYY :D

Нека му каже некој на Џимито дека може да излезе од дупката...
Хаха, сварно јако достигнување. Јунајтед тепал у Лига Европа тим со просек од 17 и пол години. Уште сум у шок.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom