Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Прашање до сервисерите на телефони(Торте..и др..):

Дали може да се отстрани блокадата на Самсунг ј3(2016) од Мобимак? Телефонот е купен со претплата пред половина година, а сакам бројот да го префрлам на Лукамобиле, а неможи да ја прими картичката.

Дали со флеш би се поправила работата? Спремен сум да ја жртвувам гаранцијата на телефонот

не, мора на бокс

Sent from my iPhone using Tapatalk

Прашање до сервисерите на телефони(Торте..и др..):

Дали може да се отстрани блокадата на Самсунг ј3(2016) од Мобимак? Телефонот е купен со претплата пред половина година, а сакам бројот да го префрлам на Лукамобиле, а неможи да ја прими картичката.

Дали со флеш би се поправила работата? Спремен сум да ја жртвувам гаранцијата на телефонот
Мора да се декодира, нема да се изгуби гаранција

Еее. да знаев во четвртокот бев во Скопје, но мислам дека за некое време пак ќе доаѓам натаму.

Се гледаме за брзо

Samsung Galaxy Note N 7000 екан колку кошта нов да се смени?

Дечки имам Huawei Honor 7 Lite и гледам последниве 2-3 дена нешто кога ќе ми се јават или ќе се јавам ме слушаат "длабоко" и со прекини.
До што може да е проблемот ? Телефонот е неполна година стар ... во месеци сеуште може да се изброи :)

Дечки здраво,
Имам зеебанција веќе подолго време со iPhone 6 Plus и тоа со no service шитот.
Проблемот е што по некое време или после рестарт нема мрежа телефонот и единствено решение до сега што успева е ресетирање на network settings.

(Пробано ми е со целосен ресет, со бекап, со апдејт на најнов софтвер, auto time zone, со сменета сим картица, со се што може на нет да се најде ама без резултат за трајно решение)

As an added bonus чим го рестартирам телефонот не се полни. За да почне пак да се полни треба рестарт да му направам со кабелот штекнат во него. (Да фак?)

Дечки здраво,
Имам зеебанција веќе подолго време со iPhone 6 Plus и тоа со no service шитот.
Проблемот е што по некое време или после рестарт нема мрежа телефонот и единствено решение до сега што успева е ресетирање на network settings.

(Пробано ми е со целосен ресет, со бекап, со апдејт на најнов софтвер, auto time zone, со сменета сим картица, со се што може на нет да се најде ама без резултат за трајно решение)

As an added bonus чим го рестартирам телефонот не се полни. За да почне пак да се полни треба рестарт да му направам со кабелот штекнат во него. (Да фак?)

Ова е проблем со чиповите, за сим не познавам никој во мкд да ги прави, а за полнење се прави у2 чипот.

Ова е проблем со чиповите, за сим не познавам никој во мкд да ги прави, а за полнење се прави у2 чипот.

Каде би можел да го средам тоа и колку би ме чинело? :)

Ајфон 5S
Сториџ олмоуст фул ми пишува,а не е.
Телефонов се губи тотално,ми звони некој и после тоа кога ќе отворам во повици ми дава повици од пред 3-4 дена, и така си се поместува цело време.По 3-4 дена ќе ми даде броевите со кои што сум зборувал денеска.Исто така и да влезам во камера за да нарпавам слика, ми пишува дека нема доволно место за да направам фотографија.Чајре некое? Го ресетирав неможе дасе реши така проблемов.Да апдејтирам софтверов би можело да се реши??
Некој ако има слично искуство или решение нека кажува :D

Ајфон 5S
Сториџ олмоуст фул ми пишува,а не е.
Телефонов се губи тотално,ми звони некој и после тоа кога ќе отворам во повици ми дава повици од пред 3-4 дена, и така си се поместува цело време.По 3-4 дена ќе ми даде броевите со кои што сум зборувал денеска.Исто така и да влезам во камера за да нарпавам слика, ми пишува дека нема доволно место за да направам фотографија.Чајре некое? Го ресетирав неможе дасе реши така проблемов.Да апдејтирам софтверов би можело да се реши??
Некој ако има слично искуство или решение нека кажува :D
Внатрешна меморија, кога ќе му направиш рестор може да остане на јабуче заувјек
според мене тоа е, чаре нз

Внатрешна меморија, кога ќе му направиш рестор може да остане на јабуче заувјек
според мене тоа е, чаре нз
Ова рестор има врска со ајклауд?? Затоа што немам ајклауд на телефонов, поточно имав ама не ми беше верифициран и го избришав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom