Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
До четврток ќе се знаело и што ќе биде со Родригез и Луис Густаво, а ќе се праело муабет и за Аубамејанг. Божем веќе утре летале за Германија.
Кеси го немам гледано скоро ич, ама се надевам дека нема да флопне како Бертолачи. Реално фали уште 1 добар играч во средина, макар и Бадељ (кога реално премногу е да се очекува Фабрегас).
Не разбирам како го спомнуваш аубамејанг,а еден ред подоле викаш фабрегас бил премногу да се очекува :D

Не разбирам како го спомнуваш аубамејанг,а еден ред подоле викаш фабрегас бил премногу да се очекува :D
Зашто потрошија 30 милиони на играч од средина, не верувам уште толку да дадат за играч од средина кога има толку дупки во тимот. Лично јас не ни верувам дека Аубамејанг би прифатил да игра за Милан во моментов, мислам ако трошат многу пари Белоти е правиот играч, млад, ја познава лигата, игра во послаб тим.

Уф, Конти за Абот е бог фудбала, плус 10 године помлад. Сеа кој играше Милан со Аталанта, го глеав, живи људи јадеше тамо десно

Newly-promoted Spal are eager to take teenage Milan midfielder Manuel Locatelli on loan next season.
He could be joined by another Milan youth academy product, as goalkeeper Alessandro Plizzari could be loaned out to Spal too.

Newly-promoted Spal are eager to take teenage Milan midfielder Manuel Locatelli on loan next season.
He could be joined by another Milan youth academy product, as goalkeeper Alessandro Plizzari could be loaned out to Spal too.
Само Плицари да се позајми у тим кај шо ќе му се гарантираат минути и тоа е тоа, никако дирање Локатели ако се засили средината и дечкото игра со прави играчи околу него.

Плицари мора да фаќа минути, важи за потелентиран од Џиџо и мора да се спрема терен за евентуално негово заминување зашо сфе е можно со Мино Раиола.

Конти би го потпишал одма само ме плаши неговото играње на бек у формација со 4 назад, досеа нема играно така, појма неаме како би играл зашо у Аталанта има страшно офанзивни карактеристики само.

Мада ако се прати трендов од крајов на сезонава каде мењаме во 352 тогаш може и да се игра така со Конти и Родригез ко крилести( :icon_lol: ) бекови :Д

Најбољи везњак у свет е, игра у Реал Мадрид, освојуваат титули па дури и он да кажеме дека би прифатил да игра у Милан шо нема шанси да се деси мислам дека Реал Мадрид за ниедна сума не би го продал.

Башка и ние у каква состојба сме сега треба прво ЛШ да обезбедиме па да можеме да праќаме понуди за вакви играчи.

Се надевам со ова темпо шо го наметнуваат ќе биде за скоро и тоа.

Негде прочитав пред некој ден дека Зидан сакал да го подмладува тимот и дека Модриќ више не е незаменлив у тимот, и дека постои шанса за добра сума да биде продаден.
Али пак да не си праемо бајрам со паметот, пошто и да реши да го продава Реал, ќе рипнат одма Баерн, ПСЖ, Челзи...
Ја и со Ковачиќ би бил задоволен :icon_lol:

Иначе за Кеси ќе платимо само 5 миљони летово, ќе биде на позајмица до другото лето кога ќе биде одкупен за уште 23 милиони на две рате !!

За Родригез ќе се платат летово 12 мил, и наредно лето уште 3 милиони, и плус 3 милиони у лесно остварливи бонуси !!

Ептен ми се свиѓа како работаат до сега Фасоне и Мирабели, пу пу да не ги урочим :D

Негде прочитав пред некој ден дека Зидан сакал да го подмладува тимот и дека Модриќ више не е незаменлив у тимот, и дека постои шанса за добра сума да биде продаден.
Али пак да не си праемо бајрам со паметот, пошто и да реши да го продава Реал, ќе рипнат одма Баерн, ПСЖ, Челзи...
Ја и со Ковачиќ би бил задоволен :icon_lol:

Иначе за Кеси ќе платимо само 5 миљони летово, ќе биде на позајмица до другото лето кога ќе биде одкупен за уште 23 милиони на две рате !!

За Родригез ќе се платат летово 12 мил, и наредно лето уште 3 милиони, и плус 3 милиони у лесно остварливи бонуси !!

Ептен ми се свиѓа како работаат до сега Фасоне и Мирабели, пу пу да не ги урочим :D

Можело и вака да се договараат јаки играчи, а?

Ееее Галијани сфе ќељаво да ти ебам.

И тебе ќеркичето Силвио, счуо?

Fassone: "In July the Milan team will be almost complete. At the start of the preseason Montella will have 2/3 of the squad ready. In 2017/2018 we will invest in the market. The balance sheet will still be negative. The stadium? With a club of Milan's capacity we can capture twice what Juventus get from the stadium. There is a will to resolve the stadium issue within 4 years, a stadium that's according to people in Milano must have 55-60K. Milan want to be competitive at the highest levels. Me and Mirabelli have been working for 8 months to reinforce the team. It is planned to return to a high wage bill. Summer tournaments' revenue will be low again because Milan will go to China for just two games in case we go to EL preliminaries. This is the first time in which Milan is not in the lead re: commercial revenues, but we count on returning the first quickly. Milan focus on the development of the Asian market and is working on Milan-China."

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

А со ова фер плеј правилово за трошење на пари за играчи шо е како стојме, колку ни е дозволено за да не претрпиме некакви казни?

А со ова фер плеј правилово за трошење на пари за играчи шо е како стојме, колку ни е дозволено за да не претрпиме некакви казни?
Ако не играте во ЛШ или ЛЕ немате мака. Можат да трошат колку им душа сака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom