НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Олиник од клупа 26 поена

не ми се верува, најозбилно не ми се верува

Кој и да тепаше заслужено ќе беше, предобра серија. Сега одиме по кралот.

Вечерва е драфт лотаријата т.е. можност Езерџите да паузират со дркање на Вориорси и да се позамарат со нивниот тим :kafence:

Марли зашо вадиш работи од контекст не разбирам... Јас како прво никаде не го деградирам Леброн, а како второ во последниве 2-3-4 години цело време добива пофални зборови од мене дека е најдобар играч во лигата без конкуренција. Мене ме нервираат споредбите од Леброн фановите со Коби, Џордан и остали, за највеќе поени во првите пет минути, за највеќе прдежи во игра, за највеќе изџвакани мастики итн итн. Али и сам кажа, секој има пристап до интернет во денешно време, за жал. :)

Еве ќе кажам и сега, нека освои уште 15 титули Леброн, за мене Коби секогаш ќе биде подобар играч од него.

Иначе ти јадеш гомна за деградирањето на Леброн, што и стварно се дешава од одредени членови, а што да кажеме за тебе бе пријател? Па ти свесен ли си какви глупости имаш истресено за ГСВ, за тимот кој померува стандарди во НБА последниве 3 години? Само ајде постар член си па ќе замижиме за некои работи. Пази, мене не ми смета да не ги сака некој ГСВ, мислам личен избор си е тоа, ама да ги оспоруваш... Ете и јас не го сакам Леброн, ама никогаш не сум го оспорил и не ми ни дошло на памет истото освен секако ако не сум тролал.

Марли зашо вадиш работи од контекст не разбирам... Јас како прво никаде не го деградирам Леброн, а како второ во последниве 2-3-4 години цело време добива пофални зборови од мене дека е најдобар играч во лигата без конкуренција. Мене ме нервираат споредбите од Леброн фановите со Коби, Џордан и остали, за највеќе поени во првите пет минути, за највеќе прдежи во игра, за највеќе изџвакани мастики итн итн. Али и сам кажа, секој има пристап до интернет во денешно време, за жал. :)

Еве ќе кажам и сега, нека освои уште 15 титули Леброн, за мене Коби секогаш ќе биде подобар играч од него.

Иначе ти јадеш гомна за деградирањето на Леброн, што и стварно се дешава од одредени членови, а што да кажеме за тебе бе пријател? Па ти свесен ли си какви глупости имаш истресено за ГСВ, за тимот кој померува стандарди во НБА последниве 3 години? Само ајде постар член си па ќе замижиме за некои работи. Пази, мене не ми смета да не ги сака некој ГСВ, мислам личен избор си е тоа, ама да ги оспоруваш... Ете и јас не го сакам Леброн, ама никогаш не сум го оспорил и не ми ни дошло на памет истото освен секако ако не сум тролал.

И за мене Коби е подобар играч од Леброн :)

Океј моја грешка, те стаев у кош со другиве непотребно, можда и не сакајќи у обид да го оправдам менувањето на темата на Трт !!

Ја никад не сум го оспорил квалитетот на ГСВ, него едноставно не го сакам начинот на кој играат и нивниот стил на кошарка, сум растел у друго време, кој се играла друга кошарка и тоа е тоа.

И за мене Коби е подобар играч од Леброн :)

Океј моја грешка, те стаев у кош со другиве непотребно, можда и не сакајќи у обид да го оправдам менувањето на темата на Трт !!

Ја никад не сум го оспорил квалитетот на ГСВ, него едноставно не го сакам начинот на кој играат и нивниот стил на кошарка, сум растел у друго време, кој се играла друга кошарка и тоа е тоа.
Епа и ти си значи ко мене, си тролал ваљда за ГСВ, ко ја за Леброн што тролам. :) Едно е да тролаш а друго е да негираш одредени работи. Како да земам да го негирам Леброн, КАКО? :D Немам ниту еден аргумент, освен ете што не ми се допаѓа неговиот стил, мада во последно време гледлив ми е и симпатичен. :)

Иначе КЕНИ ОЛИНИК ги реши Вашингтон. :sramezliv::sramezliv: Стариот добар Скоти Брукс ака лузеристика на дело. :D

Да видиме што може Бостон против Кливленд, јас максимум една победа им давам.

- Бостон ке јаде метла од Чикаго
- Да не се повредеше Рондо ке јадеа метла
- Вашингот ќе победи 4-2
- Вашингот ке победи 4-3
- Бостон ке јаде метла од Кливлент

...to be continued

Ве поздрави пријателов мој 3-4 поста погоре со неговиот ГСВ и езерџиите.ОД усте не му се извадени само нема врска тој со аргументи зборува а ние леброн го хејтаме.
@Марли
Па кога тебе не ти се допаѓа играта на ГСВ и ги хејташ, нас не ни се допаѓа стилот на игра и некои потези од Леброн и го хејтаме.Која е разликата тогаш??? НИкој не оспорува дека не е најдобар моментално, но тоа незначи дека не глуми и не се прпела по терен ко пичка во одредени ситуации.

Бостон - Кавс 2-4 мој тип со еден брејк

Вечерва е драфт лотаријата т.е. можност Езерџите да паузират со дркање на Вориорси и да се позамарат со нивниот тим :kafence:
Па ти дркаш на Леброн а навиваш за Клиперс. Или сепак не?
Извини ако грешам.

tesko boston nesto da napravat so clivlend koj odmara pojke od nedela dena ,se suska deka za naredna sezona go zemaat karmelo antoni ,taka ke napravat dobro trio harford, tomas ,antoni ,a uslov da se borat za titula ne e samo karmelo nego i silen centar vaka se ocajni vo skok pod obracite pr vo serijava gortat i moris imaa duplo off skoka ,od druga strana im treba i plejmejker ,markus smart e ocaen pley premnogu greski pr na g 4 imase 9 poeni 9 trnoveri ,svarno ke receme ete tomas na pley ali greota e onakov suter da go tormozis na pley

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom