Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. Брат, Дејвис не е ни солиден, не па одличен.1. И со Арсенал тие им беа бекови, Дејвис веќе неколку по ред го глеам, Трипиер само на тие две, да.
2. За АНГЛИЧАНИ доволно е и 2 утакмици да изгледаш за да можеш да кажеш дека е одличен ко за Енглез јер ретко кој Енглез врзува и 2 добри текми, не па повеќе.
3. Како целост од 4 бека се одличен избор и за тим кој е претендент за ПЛ.
1. Брат, Дејвис не е ни солиден, не па одличен.
2. За французи колку ти се доволно, ради Канте прашувам?
3. Како целост се добри, не значи дека имаат два одлични пара, тоа сакав да ти кажам.
Овај Нињо кој чуден лик е, абе врска нема од ПЛ. Канте му преценет црњо а Дејвис солиден бек.![]()
Не знам што толку со фиксацијата околу мене и Бејл, освен што е змеј од Велс и што беше ракета дур беше у Тотенхем1. И со Арсенал тие им беа бекови, Дејвис веќе неколку по ред го глеам, Трипиер само на тие две, да.
2. За АНГЛИЧАНИ доволно е и 2 утакмици да изгледаш за да можеш да кажеш дека е одличен ко за Енглез јер ретко кој Енглез врзува и 2 добри текми, не па повеќе.
3. Како целост од 4 бека се одличен избор и за тим кој е претендент за ПЛ.
Не трипај Бејл, Џејмс во најмала рака е исто ниво со Дибала.
Џамес е играчиште. Ко што и Ангеле е играчиште. Исто ко што и Озил е играчиште.
Проблемот кај задњиве двајца е што се типични јужноамериканци. Ако му се игра, гризе мајки ебава. Ако го фати тој јужноамеричкиот ПМС, почне да слуша Деспасито и бразилски рап, пие, касни на тренинг, го мрзи да трча - propao.
Ангеле го фати во тмурниот Манчестер таа криза, плус се повреди и за Џамес единствено тоа е опасноста. Инаку во поглед на талент и квалитет, братот со самото доаѓање во Јунајтед ќе им биде најдобар поединец (не го сметам Де Геа) и во топ5 офанзивни средњаци во цела лига. Момакот за играње на 10ка нема слаба страна, за крило единствено му прави проблем брзината, ама ќе игра во ПЛ каде што тоа и нема да му е толку значаен проблем ако го игра на крило.
Некој пиша погоре дека не е тип на играч за Мурињо. Целосно не се согласувам. Мурињо обожава вакви плејмејкери, ќе му биде тоа што му беа Лампард, Снајдер и Озил своевремено, и тоа што сакаше да му биде Оскар во Челзи. Проблемот е што веќе имаат играч кој би „сакал“ да игра на таа позиција во Мкхтаријан, па еден од нив двајца ваљда ќе мора да се „жртвува“ на крило, ваљда Ерменецот.
За разлика од турчинот, Џамес гарантира и голови и асистенции, има страшен шут.
Јас не би сакал да си замине од Реал затоа што е играч кој со самото влагање на терен носи комплетна промена у офанзивата и во сликата на тимот, ама пошто Бејл е вториот вонбраче син на Перез, тешко Колумбиецов да остане и наредна сезона.
На крај најбитната () работа ја заборавате - Џамес има да ги расплаче шивачките на дресови ако го земе Јунајтед, ќе погинат од шиење дресови за продавање.
Не знам што толку со фиксацијата околу мене и Бејл, освен што е змеј од Велс и што беше ракета дур беше у Тотенхем, за жал се претвора у Робен 2.0. Најискрено се надевам дека ќе има повеќе среќа со повредите нареднава година, пошто мислам пресудна ќе му биде. Иако ако ме прашаш мене, ако е точна информацијата дека Јунајтед нуди 125 милиони фунти за него, би прифатил и би тргнал по Дибала. Плус дечкото си призна пред некој ден дека му билo желба да заигра со Зидан.
Па зошто да не стане новиот Зидан, место новиот Дел Пиеро? Ангеле со Озил и Хамес некако не можам да ги споредувам, пошто Ангеле е класично крило, иако под Карло играше кај што имаше место. Генерално мислам дека Реал згреши што го продаде, иако сега ги ијаме Васкез и Асенсио. Па дури и Хамес не ми е класичен плеј ко Озил, можда полушпиц? Тоа е проблемот со него, што не можам да најдам една ствар у која што се издвојува и е најбоље, не па со Дибала да го рамнам кој е фудбалска интелигенција и софистицираност за првиов, затоа секогаш ќе остане само на ниво на солиден играч можда. Иначе во Јунајтед и ЕПЛ може и ќе успее, можда притисокот во Реал е ту мач ту хендл за него, кога ќе размислам нападов не е воопшто лош:
Рашфорд
Марсијал----------------Хамес----------------Мкитаријан
Како бе не е солиден за РЕЗЕРВА? Солиден е и за првотимец според мене, а не па за да го имаш ко втора опција во тим. Зборам солиден за конкурент екипа секако, за во Свонси им беше Бејнс.
Матуди е бољи.![]()
Пеп: Да бев во голем клуб ќе летев после оваа сезона.![]()
Баш ме интересира сега каков пречек ќе има од фанови.![]()
А знае да маркира и да игра во автобус формација? Ако не џаба, ќе му прај друштво на Марсијал на клупа.Ја па мислам дека е бољи играч од Озил. Бољи шут, презема иницијатива, иако често знае шутевите да му завршат на Марс ама барем пробува и не се плаши да шутне.