Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мане со таа брзина може и на Марсело да му ја ебе мајката, ама тоа не значи дека е лош бек.

Секако дека нема да му ја ебе мајката толку многу колку што му ја еба на Дејвис :D
Како и да е, пак доаѓаме до тоа дека двата пара бекови на Тотенхем се далеку од одлични, всушност, не знам кој тим може да си дозволи и има два пара одлини бекови :)[DOUBLEPOST=1494866868][/DOUBLEPOST]
Трипие онака, Дејвис тапа ама затоа Клајн со пола асистенција е врхунац бек. :Кезец:

Super.

Џејмс е солиден играч ама премногу неконстантен. Плус што мислам дека воопшто нема да се вклопи во ПЛ со неговиот стил на игра, премногу е лежерен со топка и сака да шутира од далечина а знаеме тоа како проаѓа во ПЛ. Плус не ни знам како се вклопува во Јунајтед пошто го имаат Мики најакиот на иста позиција и на истиот неможе да му се најде место ниту улога во тимот. Џејмс освен она СП ништо нема покажано во РМ. Али ако го земат за 40 милиони и помалку капа доле, играч како него заслужува шанса да се ризикуваат тие пари и да се проба.

Џејмс нели кога ја изигра најдобрата сезона во Реал беше на позиција везњак? @ob1 @ElNinho нас и везњаци и 10ка ни фали, си одат и Руни и Ибрахимовиќ.

Конте VS Мацари...can't get better than this :X3:

57de94ece4b04c32488e902d_1474204908875.gif

Liverpool are set to announce the signing of Hull City left-back Andrew Robertson when the transfer window opens in July. The defender is being brought in to replace James Milner, who deputised in that position for the entirety of the 2016/17 season, with Alberto Moreno falling out of favour.

На толку плачење од @Peja989, еве.. :D

Liverpool are set to announce the signing of Hull City left-back Andrew Robertson when the transfer window opens in July. The defender is being brought in to replace James Milner, who deputised in that position for the entirety of the 2016/17 season, with Alberto Moreno falling out of favour.

На толку плачење од @Peja989, еве.. :D
Тоа со @Scouser88 он рече дека само имиња ќе доаѓаат, па да се произнесе дали ова е име или не е. Јас знам дека не е ама од Игуаин, Геце и Ројс, побратимот почна да ме убедува дека Матип, Клаван и Грујиќ се бонбона трансфери, играчи за титула :D

Тоа со @Scouser88 он рече дека само имиња ќе доаѓаат, па да се произнесе дали ова е име или не е. Јас знам дека не е ама од Игуаин, Геце и Ројс, побратимот почна да ме убедува дека Матип, Клаван и Грујиќ се бонбона трансфери, играчи за титула :D
Баш ме интересира колку нотификации ќе има дека си го тагнал кога ќе се уклучи :D

Баш ме интересира колку нотификации ќе има дека си го тагнал кога ќе се уклучи :D
Колку и да има, никад нема да реплицира или ќе реплицира нешто сосема неповрзано. Братот е бог за избегнување тема, верувај :D
Ловрен праи кикс у одбрана - колективна грешка
Друг штопер праи грешка - не го бива, да се продаде

Џејмс нели кога ја изигра најдобрата сезона во Реал беше на позиција везњак? @ob1 @ElNinho нас и везњаци и 10ка ни фали, си одат и Руни и Ибрахимовиќ.
И полушпиц. Барем ја што имам гледано. Проблемов е што воопшто не се вклопува кај Мурињо, не игра пресинг, не се враќа назад да покрива дефанзивно, не е воопшто некој јак радник на терен. Добар ќе биде во екипа каде што тимот ќе покрива за него дефанзивно и ќе има простор да игра само напред али во Јунајтед нема шанси тоа што да се деси, како прво системот на Мурињо не е таков, како друго сте банда без команда и никој за никого не покрива освен Валенсија што игра за тројца. И Ерера ете.
Не знам, не викам дека е лош играч ама нема да се вклопи во Јунајтед, сигурен сум 110%.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom