Џ
Џонтра Волта
Гостин
Трипие онака, Дејвис тапа ама затоа Клајн со пола асистенција е врхунац бек. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мане со таа брзина може и на Марсело да му ја ебе мајката, ама тоа не значи дека е лош бек.
Трипие онака, Дејвис тапа ама затоа Клајн со пола асистенција е врхунац бек.![]()
Тоа со @Scouser88 он рече дека само имиња ќе доаѓаат, па да се произнесе дали ова е име или не е. Јас знам дека не е ама од Игуаин, Геце и Ројс, побратимот почна да ме убедува дека Матип, Клаван и Грујиќ се бонбона трансфери, играчи за титулаLiverpool are set to announce the signing of Hull City left-back Andrew Robertson when the transfer window opens in July. The defender is being brought in to replace James Milner, who deputised in that position for the entirety of the 2016/17 season, with Alberto Moreno falling out of favour.
На толку плачење од @Peja989, еве..![]()
Баш ме интересира колку нотификации ќе има дека си го тагнал кога ќе се уклучиТоа со @Scouser88 он рече дека само имиња ќе доаѓаат, па да се произнесе дали ова е име или не е. Јас знам дека не е ама од Игуаин, Геце и Ројс, побратимот почна да ме убедува дека Матип, Клаван и Грујиќ се бонбона трансфери, играчи за титула![]()
Колку и да има, никад нема да реплицира или ќе реплицира нешто сосема неповрзано. Братот е бог за избегнување тема, верувајБаш ме интересира колку нотификации ќе има дека си го тагнал кога ќе се уклучи![]()
И полушпиц. Барем ја што имам гледано. Проблемов е што воопшто не се вклопува кај Мурињо, не игра пресинг, не се враќа назад да покрива дефанзивно, не е воопшто некој јак радник на терен. Добар ќе биде во екипа каде што тимот ќе покрива за него дефанзивно и ќе има простор да игра само напред али во Јунајтед нема шанси тоа што да се деси, како прво системот на Мурињо не е таков, како друго сте банда без команда и никој за никого не покрива освен Валенсија што игра за тројца. И Ерера ете.
Ја па мислам дека е бољи играч од Озил. Бољи шут, презема иницијатива, иако често знае шутевите да му завршат на Марс ама барем пробува и не се плаши да шутне.Џејмс е сеоски Озил.