Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
He's the least Arsenal-like signing you've made in 10 years. Physical beast, aggressive, tough tackler, incredible workrate etc.

He's the type of signing you'd typically see from a Mourinho team. Interesting to see Wenger go for someone like him.
Се нaдевaм декa тaкoв ќе биде.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Па за Лига Европа, јебеш сигурно е добар. Конечно ќе играме во натпреварување кое ќе ни прилега. Се надевам и ќе го освоиме. Трофеј си е трофеј.

Ако е вистина за трансферов, значи Стариот сака да не разубеди сите и да си остани бар још једна сезона.

Ни треба еден касап за таквите ко Шокрос, Арнаутович, Коста. Ни треба физички тим оти со лиглиња кои се влечат ко црева на терен не се освојува титула.

За Коста ни треба да го снема од ПЛ. Каков играч и да земеме Коста е подмолно гомно шо секогаш ќе успее некого да испровоцира.

За Коста ни треба да го снема од ПЛ. Каков играч и да земеме Коста е подмолно гомно шо секогаш ќе успее некого да испровоцира.
Коста и оној португалскиот циган, шо побрзо ги снема толку подобро, не ги поднасам едноставно

Веќе 2-3 години го гледам Пирес на секој тренинг се мотка. Мислите има шанси Венгер цело време да го спрема? :D

За менаџер не верувам, за некој таму од тренерите можеби. А може и за новиот спортски директор да го спрема пошто е „негов“ човек.

Ја би се посрал во гаќи ако еден ден Пирес биде тренер на Арсенал. Од среќа. Најомилен ми беше во таа непобедлива генерација. Беше мозокот на екипата, бидејќи играше на таква позиција. Многу беше интелигентен. И имам читано интервју од него кај шо вика дека само тој, во тоа „модерно“ време немаше менаџер, значи самиот се грижеше за кариерата, и за тоа каде и како ќе игра. Освои скоро се шо можеше да се освои, освен ЛШ, но мислам дека Пирес, заедно со Беркамп беа мозоците на тој тим.

Каков двоец би биле на клупата, ама Денис и ден денес не лета со авион.

И интересен податок начекав пред некој ден. Пирес официјално се пензионира во февруари, лани, на 42 годишна возраст.

@Uli Hoeneß @ЧЕНТО @Igorcemk @bayern_fan ( @STEALTH <3 ) Како ви се чини играчов? Уште некој да не испуштив да тагирам? :D

Сето ова што го објави Ashburton Grove
Physical beast, aggressive, tough tackler, incredible workrate etc.

Немам друго што да додадам. Мене лично ми се допаѓа и сметам дека е супер трансфер. Па и без пари за таков 23 годишен бек кој ќе гине на теренот.

Дали значи тоа дека Венгер останува или брзото реагирање за негов потпис од страна на Венгер значи гратис поклон за Арсенал како негов животен клуб , а и како за неговиот наследник? :)

Од Џака многу не бевте задоволни сезонава, но верувајте дека во новата сезона ќе одигра супер натпревари без разлика дали под Венгер како тренер или под друг тренер. Сигурен сум во тоа. И во претходните сезони сте имале лоши сезони, но мислам сезонава го гледав најлошиот Арсенал од кога почнав повеќе да ги пратам така да очекувајте го и Џака како некое ново засилување за следната сезона од август. :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom