Фан Клуб: Арсенал

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
He's the least Arsenal-like signing you've made in 10 years. Physical beast, aggressive, tough tackler, incredible workrate etc.

He's the type of signing you'd typically see from a Mourinho team. Interesting to see Wenger go for someone like him.
Се нaдевaм декa тaкoв ќе биде.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Па за Лига Европа, јебеш сигурно е добар. Конечно ќе играме во натпреварување кое ќе ни прилега. Се надевам и ќе го освоиме. Трофеј си е трофеј.

Ако е вистина за трансферов, значи Стариот сака да не разубеди сите и да си остани бар још једна сезона.

P

psychostasia

Гостин
Ни треба еден касап за таквите ко Шокрос, Арнаутович, Коста. Ни треба физички тим оти со лиглиња кои се влечат ко црева на терен не се освојува титула.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
За Коста ни треба да го снема од ПЛ. Каков играч и да земеме Коста е подмолно гомно шо секогаш ќе успее некого да испровоцира.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111
За Коста ни треба да го снема од ПЛ. Каков играч и да земеме Коста е подмолно гомно шо секогаш ќе успее некого да испровоцира.
Коста и оној португалскиот циган, шо побрзо ги снема толку подобро, не ги поднасам едноставно

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Веќе 2-3 години го гледам Пирес на секој тренинг се мотка. Мислите има шанси Венгер цело време да го спрема? :D

P

psychostasia

Гостин
За менаџер не верувам, за некој таму од тренерите можеби. А може и за новиот спортски директор да го спрема пошто е „негов“ човек.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ја би се посрал во гаќи ако еден ден Пирес биде тренер на Арсенал. Од среќа. Најомилен ми беше во таа непобедлива генерација. Беше мозокот на екипата, бидејќи играше на таква позиција. Многу беше интелигентен. И имам читано интервју од него кај шо вика дека само тој, во тоа „модерно“ време немаше менаџер, значи самиот се грижеше за кариерата, и за тоа каде и како ќе игра. Освои скоро се шо можеше да се освои, освен ЛШ, но мислам дека Пирес, заедно со Беркамп беа мозоците на тој тим.

Каков двоец би биле на клупата, ама Денис и ден денес не лета со авион.

И интересен податок начекав пред некој ден. Пирес официјално се пензионира во февруари, лани, на 42 годишна возраст.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.412
Поени од реакции
26.410

@Uli Hoeneß @ЧЕНТО @Igorcemk @bayern_fan ( @STEALTH <3 ) Како ви се чини играчов? Уште некој да не испуштив да тагирам? :D
Сето ова што го објави Ashburton Grove
Physical beast, aggressive, tough tackler, incredible workrate etc.
Немам друго што да додадам. Мене лично ми се допаѓа и сметам дека е супер трансфер. Па и без пари за таков 23 годишен бек кој ќе гине на теренот.

Дали значи тоа дека Венгер останува или брзото реагирање за негов потпис од страна на Венгер значи гратис поклон за Арсенал како негов животен клуб , а и како за неговиот наследник? :)

Од Џака многу не бевте задоволни сезонава, но верувајте дека во новата сезона ќе одигра супер натпревари без разлика дали под Венгер како тренер или под друг тренер. Сигурен сум во тоа. И во претходните сезони сте имале лоши сезони, но мислам сезонава го гледав најлошиот Арсенал од кога почнав повеќе да ги пратам така да очекувајте го и Џака како некое ново засилување за следната сезона од август. :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom