Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
И преизненадувачки мене ми беше дека ние на бугарија 12 им закачивме, а исто така и од албанија 12ката не беше тешка за предвидување
Оти Албанија ја нема , иначе лани како шо се сеќавам на нив им закачивме 12ка.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
...ептен е касно и Г-дин Сорос спие, инаку ќе фрлеше едно два три куфера со еврича и Унгарецот ќе беше прв!:D

P

Patience

Гостин
Гласале оние што пишуваат у темана за бугарско државјанство. Од таму им е нашата 12ка на бугарите.
:icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Како може да даваат 12ки на онаа мртва песна? Плус Португалија и дава 0 поени на бугарија.
Е тоа е прашањето. Ајде жирито можеби. Нив подмити ги или дај им наредби и ќе гласаат. Ама дека рандом луѓе за оној ќе гласаат низ Европа а богами и светот :icon_lol: малку потешко

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Абе најлесно е за местење ова. Занемари ги кој како гласал, кажувај ги 12ките како ти кажале и крај. И јас вака ќе победам.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
А мислите па некој ги брои гласовите од телефон?! Па и од жирито...Им даваат на овие што читаат поени, еве прочитај, овие ќе бидат поените. Лапај пари од пораките и повиците, а победник намести си го кој сакаш. Simple as that. Ова со Португалија е уште поголем доказ, како да сакаат да ни кажат: in your face stupid people! :cool: Ќе ја одбериме најмртвата, најкилава песна да победи, deal with it. :cool:

Член од
18 март 2015
Мислења
405
Поени од реакции
570
спаваш ли мирно евросонгу!!?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.834
Поени од реакции
12.290
Што е ова бре?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.998
Поени од реакции
7.154
Ахахах со овие стоткиве од телевотинг, џабе претходно поените од државите :D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.797
Поени од реакции
37.801
Добро бе не замарај оди спреми се да утепаш некој пациент.
... колку што читам овде темата е ТАА, а јас постирам ТАА - Јана на Евровизја 2017 !
...ти си офф топик со коментари за други, па ти оди таму на тема случувања во МКД добар си за таму да се испразниш пред да легнеш ;)
... инаку Прва Португалија ? а Бугарија Втора? ха ха ха циркус во боја ова Евровизија , демек првиот по жалост болен,а вториот како најмлад, колку? 17 год?? ! а сите и замерувате на Јана дека била трудна и дека ја запросиле на Евровизија? па таман по инерција таа имаше две необични работи за разлика од овие двајца...
барем да беше трета... :confused:

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Е исти курац де , разликата ќе биде пак слична.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom