После славењето ноќеска, ќе видиме баш како ќе излезат во понеделник и дали ќе трчаат. Денес сигурно им е слободен ддн, значи само утре ќе тренираат. Ама би требало и со целосно изменет тим да можат да победат. Баш ме интересира дали Конте пак 90 минути ќе им вика
Две чисти нема бе :ROLFMAO:Откако го собраа Конте од пресот, пак го застанаа да му поставуваат прашања. Глејте го Коста... каков човек
Не мора да значи ништо, почнаа 15 минути порано Евертон, стримов е негде 30-40 минути после крајот на Челзи така да..си имал време до дома да си дојде
Лукаку си коментира на лајвстрим кај Мичи уште не излезен од соблекувална на Евертон.
Аина и Кенеди ми се вишок некако во ова,...ама од друга страна па и не знам кои би играле место нив.....Азпи лево можда а десно....некој сосема друг?После славењето ноќеска, ќе видиме баш како ќе излезат во понеделник и дали ќе трчаат. Денес сигурно им е слободен ддн, значи само утре ќе тренираат. Ама би требало и со целосно изменет тим да можат да победат. Баш ме интересира дали Конте пак 90 минути ќе им вика
Бегович
Зума - Тери - Аке
Аина - Канте - Чалоба - Кенеди
Вилиан - Мичи - Лофтус
Ти фали Мурињо а?Две чисти нема бе :ROLFMAO:
Крауч да не беше фудбалер ќе беше девица, а овој да не беше фудбалер ќе беше затвореник
Не мора да значи ништо, почнаа 15 минути порано Евертон, стримов е негде 30-40 минути после крајот на Челзи така да..си имал време до дома да си дојде
Башка другари од репрезентација..не значи дека ќе дојде иако сигурен сум дека Ромелу ептен би сакал да заигра за Челзи. Ама то е..неспособни кога го водеа клубот..
Аина и Кенеди ми се вишок некако во ова,...ама од друга страна па и не знам кои би играле место нив.....Азпи лево можда а десно....некој сосема друг?
А мислам можда и формација би сменил за утакмицава..
БеговичЈа би играл со ваков тим. Превише дефанзивен можда, али па и немаме премногу third string players на другиве позиции
Зоума-Тери-Аке
Луиз
Чалоба-Канте-Азпи
Вилиан-Лофтус
Мичи