Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Ја користат евровизија за селф промоција , незнам шо не е јасно сеуште. Настрана шо настанот се оценува по се , само квалитет на музика/песна не.

Јас да бев надлежен таму во МРТ или кој и да е , и да одлучував кој да оди , оддамна ќе го тролав настанот. Едноставно ги збираш Цацко Тошо и Миле и ги пушташ на евровизија со песна од типот на "Градинарот цвеќето го расте". :toe:

Член од
4 јануари 2015
Мислења
1.151
Поени од реакции
512
Немаме сценски настап,тоа е лошо а сцената највеќе е битна

Член од
30 јуни 2015
Мислења
314
Поени од реакции
286
Само маана знаете да наоѓате бе... што народ ќе бевме.

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.362
Поени од реакции
21.799
1. Нема поглупо и поклише нешто од јавно запросување. Класичен attention whoring.
2. Да не ѝ го истурел несакајќи, немаше да ја запроси.
3. Треба да го пратиме Donplaya на Евровизија.

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
What is next? Нешто на диштнс со шекспировски англиски да ја пратиме да се проба.:icon_lol:
Или кога одиме селски, да одиме до крај!
[DOUBLEPOST=1494548708][/DOUBLEPOST]

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
200 милиони го гледаат овој евент...
Па ја стварно неможам да сватам, ајде да беше музички фестивал со добра музика, композиции на место и тн...
А не убер нашминкани ликови, со многу повеќе внимание посветено на изглед и сценски настап без никаков музички квалитет.
Оваа манифестација е на ниво на турбо-фолк контест у Крагујевац.
Кога веќе музиката е на плејбек, зашто тогаш идат статисти кои глумат како на МРТ на времето кога свиреа на имагинарни тапани. What the fuck are they doing !?!?!?!?!

Ова ти е ѕвезде гранда за европска "аристократија".
Ѓубре.
Тоа па што разни секташи, феминизирани мажи и маженствени жени настапуваат ...страшно.
Спремни се све да напраат, ама квалитетна песна очигледно не.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.833
Поени од реакции
12.285
Реално да си правиме муабет, се полоши и полоши песни има секоја година. Знам порано ќе го земев цдто па од 24 песни едно 12-13 ќе ги слушав. Последниве години и послабо пратам за волја на вистината ама и песните се очајни

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Моите цедиња уште стојат , порано имав навика сите евровизии да ги собирам. :D

За мене ова беше последниот вистински победник на квалитетна евровизија.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.833
Поени од реакции
12.285
Моите цедиња уште стојат , порано имав навика сите евровизии да ги собирам. :D

За мене ова беше последниот вистински победник на квалитетна евровизија.

Море и неколкуте евровизии после ова имаа добри песни. Одма наредна година Србија победи, за Украина Верка настапуваше. :D
Еве ги и русинките Серебро таа година :love:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.091
Море и неколкуте евровизии после ова имаа добри песни. Одма наредна година Србија победи, за Украина Верка настапуваше. :D
Еве ги и русинките Серебро таа година :love:
И Руслана ја заборавивме бе , ама добро пооддамна беше она. И гркињата со "my number one". :D Од поновите од 2013 Teardrops со ебливата Емили Форест беше супер.

Ахх Еми ... :sekcza:

emi.jpg

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Јана: Абе ќе ми го ставиш прстенот?
- Тоа сама да си го ставиш, а јас веќе друго ти ставив. :icon_lol:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.441
До пред недела-две 1,57 беше најниската квота за италијанецот, доста скокна после првото полуфинале, главно заради португалецот, кој котираше негде околу 8. Според мене, Португалија ќе ги земе гласовите од жирито, а Италија од телевоутингот, па во зависност од разликата ќе се одлучи победникот. Мене повеќе ме бендисува Салвадор, ама ептен тешко ќе биде да собере доволно телевоутинг. Останативе три не ги мирисам како изненадувања, бугарчето и белгијката ми се слични и ваљда ќе си ги поларизираат гласовите меѓусебе, а швеѓанецот некако ми касни 2-3 години со целата концепција, ептен е веч виџено.

upload_2017-5-12_5-40-56.png

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.365
За мене убедливо најдобра евровизиска песна откако почнав колку толку да пратам редовно евровизија.
Фанковача со лесно запамтиви зборови во рефренот.

Ова е годината кога XXL беа од Македонија. Таа година победија Olsen Brothers и тоа заслужено затоа што имаа целосен пакет песна која има и текст и музика без глупирања и зезанции.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom