НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
11 идат и кај Леброн кога ќе ги одземиш ол-стар настапи додека не играле со Леброн.. така да.. Незнам зошто воопшто Реј и Рашард се спомнати тука..

Иначе фалат доста играчи кај Џордан од времето во Вашингтон - Оакли 1(овај играше и во 80тите во Булси незнам како е забораен, Лејтнер 1, Стакхаус 2, Хамилтон 3..

Ова листа тежок ретард ја праел, а уште поголем ја постира (ти)
Пер, како тоа зошто е Реј спомнат?
Па Реј му ја донесе втората титула на Брон против САС.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Пер, како тоа зошто е Реј спомнат?
Па Реј му ја донесе втората титула на Брон против САС.
Не му ДОНЕСЕ тој туку му ПОМОГНА.. исто како шо Стив Кер му помогна на Џордан на неколку пати со клач шутови, исто како шо Фишер му помогна на Коби/Шек со тој кош на 0.4 секунди до крајот..

Реј и Рашард беа играчишта онаму 2005 кога играа за Сиетл.. Но во Мајами беа само играчи за улога и ништо повеќе.. Уствари Рашард не беше ни тоа.. Ретко минутажа добиваше.. Ова ти е исто ко да речиш Леброн го имаше Грег Оден во 2013 еден од најјаките колеџ играчи на сите времиња!

Исто и за Вејд.. Првата сезона беше одличен но после тоа почна да паѓа.. Не би рекол дека Вејд од 2012 до 2014 можи да се споредува со Пипен од 90тите.. Родман иако немаше многу ол стари тешко да најдиш познавач на кошарка шо би го зел Бош пред него..

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Не му ДОНЕСЕ тој туку му ПОМОГНА.. исто како шо Стив Кер му помогна на Џордан на неколку пати со клач шутови, исто како шо Фишер му помогна на Коби/Шек со тој кош на 0.4 секунди до крајот..

Реј и Рашард беа играчишта онаму 2005 кога играа за Сиетл.. Но во Мајами беа само играчи за улога и ништо повеќе.. Уствари Рашард не беше ни тоа.. Ретко минутажа добиваше.. Ова ти е исто ко да речиш Леброн го имаше Грег Оден во 2013 еден од најјаките колеџ играчи на сите времиња!

Исто и за Вејд.. Првата сезона беше одличен но после тоа почна да паѓа.. Не би рекол дека Вејд од 2012 до 2014 можи да се споредува со Пипен од 90тите.. Родман иако немаше многу ол стари тешко да најдиш познавач на кошарка шо би го зел Бош пред него..
Во право си до некаде но искрено кажано да се намалува улогата на еден Вејд или Бош (без разлика со кој ги споредуваш - Родман, Пипен) не е океј.
Зошто?
Затоа што Леброн (кој без разлика колку го сакаме или не, е ИГРАЧИШТЕ) да играше во ерата на Џордан, во некои 80-90 ќе јадеше ќотек како магаре и ќе ќутеше... друга беше кошарката тогаш, друга е сега...
Јас го гледам само како набилдана принцеза со талент кој не е спорен, но никогаш нема да биди на нивото на KOBE или Jordan иако ќе ги надмини статистички за многу во сите можни категории...

Така да, океј си е Леброн но дека ќе освојува или освојувал титули без помош (дури и во ваква НБА лига) тоа малце потешко... Едноставно не е возможно.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.323
Поени од реакции
11.712
Ај бе што му објаснувате.Истиот член пред 5 години го потеше вака само што наместо Леброн,тогаш беше Грифин.Истите муабети ги правеше, ама буквално.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Ај бе што му објаснувате.Истиот член пред 5 години го потеше вака само што наместо Леброн,тогаш беше Грифин.Истите муабети ги правеше, ама буквално.
Од кај знајш ти шо муабети праев пред 5 години ко од 2014 си член тука? Или идеше тука години пред то редовно да ме читаш? Очигледно голем фан ми си.. Од тие 1721 постови 1700 ти се за мене

Ај губи се таму.. Грифин го величев над Лав и Олдриџ а никогаш над легенди како Данкан, Дирк, Баркли и слично.. Нема ништо 'исто' во муабетот тука.. Леброн е на различна галаксија од Грифин а и од останатите играчи во НБА

[DOUBLEPOST=1494537763][/DOUBLEPOST]
Под кур ми се скри.
Ова рима второоделенец да ја употреби ќе му се смеат.. Биди покреативен малку.. Земи копирај нешто од интернетот.. За то те бива барем

Член од
16 април 2014
Мислења
7.323
Поени од реакции
11.712
Од кај знајш ти шо муабети праев пред 5 години ко од 2014 си член тука? Или идеше тука години пред то редовно да ме читаш? Очигледно голем фан ми си.. Од тие 1721 постови 1700 ти се за мене

Ај губи се таму.. Грифин го величев над Лав и Олдриџ а никогаш над легенди како Данкан, Дирк, Баркли и слично.. Нема ништо 'исто' во муабетот тука.. Леброн е на различна галаксија од Грифин а и од останатите играчи во НБА

[DOUBLEPOST=1494537763][/DOUBLEPOST]
Ова рима второоделенец да ја употреби ќе му се смеат.. Биди покреативен малку.. Земи копирај нешто од интернетот.. За то те бива барем

Јас ко го посетував форумов ти кај татко ти в јајца беше

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Кавај ќе игра вечер ?
Не.[DOUBLEPOST=1494549387][/DOUBLEPOST]Му текна на Олдриџ да игра агресивно и без пимплање под кош. (y)

Колку и да е предобар Каваи, неговите изолации ја кочат играта. Без него одма некако повеќе движење има во напад, супер прва четвртина и супер искористен мисмеч.

Последно уредено:
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Someone will pay Simmons a lot of money, a lot of money :D
Се гледаше од почеток дека е предобар играч, ама Попович глуми авторитет и не го става многу-многу зошто е склон на непромислени и брзоплети потези ала Вестбрук.

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Симонс е Ленард за сиромашни, така да исто како да игра Кавај :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom