Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Аман бе, прв понудив за Шик како нов менаџер и сите рипивте

Не спoмнувaј имињa нa игрaчи вo темaвa :D

Па не знаев дека до толку зор било. Ги имаат сите добри играчи. Од 91 нагоре само Педро и Паје се слободни. Ова стварно ќе си испадне како вистинските скаути и менаџери работава, тајно да си работиш, меркаш играчи и да праќаш понуди.

Па не знаев дека до толку зор било. Ги имаат сите добри играчи. Од 91 нагоре само Педро и Паје се слободни. Ова стварно ќе си испадне како вистинските скаути и менаџери работава, тајно да си работиш, меркаш играчи и да праќаш понуди.
Шик ќе добие на вредност бар 10тина милиони до почеток на новата сезона според мене. Повеќе ми е за парите, ако дојде кај мене некако, прво ќе ти го позајмам ако имаш мерак да го играш, па после трансфер банот ти го продавам, не е проблем. :D

Пепе и пишчек ете ги.
За 50 ројс, за 60 коке.

Ми го земаа и Колашинац на кој денеска се качи рејтингот на 90ка. :place:

Ми го земаа и Колашинац на кој денеска се качи рејтингот на 90ка. :place:
Ќе ти ги нудев Вернер и Зиелински на позајмица, ама гледам скоро сигурен ти е пласманот во втора лига.. Сепак ако сакаш еден од нив до крај на сезона, нјама проблем. :D

Ќе ти ги нудев Вернер и Зиелински на позајмица, ама гледам скоро сигурен ти е пласманот во втора лига.. Сепак ако сакаш еден од нив до крај на сезона, нјама проблем. :D

Со право на откуп за Вернер? :sneaky:

Кој кога планира во иднина да продава играчи од типот на Вајгл, Наби Кеита, Дембеле, Никлас Суле, Кај Хаверц, Сане, Дахуд, Дракслер, Хенрихс слободно нека ме контактира

Кој кога планира во иднина да продава играчи од типот на Вајгл, Наби Кеита, Дембеле, Никлас Суле, Кај Хаверц, Сане, Дахуд, Дракслер, Хенрихс слободно нека ме контактира
Кај мене се сите тие.:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom