S
silmarillion
Гостин
Now thats gangsta! Почињеш се поише и поише да ми се допаѓаш Жорж! Имаш некој притаен swag.Не, немам толку приходи. Подобро ти мисли што ќе правиш. Јас твојата плата неделно ја заработувам.
Now thats gangsta! Почињеш се поише и поише да ми се допаѓаш Жорж! Имаш некој притаен swag.Не, немам толку приходи. Подобро ти мисли што ќе правиш. Јас твојата плата неделно ја заработувам.
Ma bedОва официјална вест е или така мислиш?
Erm,izgleda "zivotot vo makedonija" zapocna za nekoi
http://m.mkd.mk/crna-hronika/na-zheleznichka-rampa-zakachil-dve-albanski-znaminja
Tokmu taka. Sekoj pat koga sdsm-dpmne kje dojde na vlast,se natrpevaruvaat koj povekje koncesii kje dade na albancite za da tece kriminalot bez problem.
2012
Прослава на денот на Албанското знаме
Кажи нешто за ова..
Пробувате со тензии? Нема да ви успее.Erm,izgleda "zivotot vo makedonija" zapocna za nekoi
http://m.mkd.mk/crna-hronika/na-zheleznichka-rampa-zakachil-dve-albanski-znaminja
Каква албанска агенда? Мислиш на амнестијата на воените злосторства?Предавниците тераат албанска агенда против македонското мнозинство. Сите шќиптари ги собраа против македонците.
Jas ne probuvam.Пробувате со тензии? Нема да ви успее.
Па ако не пробуваш не го ставај линкот.Jas ne probuvam.
Makedoncite najcesto gubat koga probuvaat so etnicki tenzii
Albancite od druga strana,od teroristi stasaa do pretsedateli i klucni faktori. Sve sto trebase se 15 godini da se smenat ulogite.teroristite stanaa zrtvi,zrtvite dzelati.
Jedini nacin da se pobie ili potvrdi,da se proveri bilten na svr kumanovo.Па ако не пробуваш не го ставај линкот.
Иначе сликата е од друга железница и ставиле албанско знаме. Глупи се бе мислите и сите се како вас и не знаат да проверат што како е и од каде е.
Прегледај го приврзокот 169870
... еве го првиот кој сам се јави !...нема да заврши драга, овде 80 % од никови се од албански етникум кои позади никови глумат македонци и провоцираат со разни коментари вешто пишувајќи ,, правилно кирилично писмо,, така да овде не барај умност...
Павле Трајанов? Па ни неговите дома не гласаат за него, а не пак другиве гласачи што ги спомињашпартијата на Павле, бидејќи има повеќе гласачи кои ги знам, исто и тие немаат проблем.
Btw,kaj vide photo shop na albansko zname na linkov?Па ако не пробуваш не го ставај линкот.
Иначе сликата е од друга железница и ставиле албанско знаме. Глупи се бе мислите и сите се како вас и не знаат да проверат што како е и од каде е.
Прегледај го приврзокот 169870
За колку го изнајмуваш мрморецот? Имам тон чоколади за виткање.Ти немаш осетено демократија да знаеш што е демократија ?
Треба време да помине за да осетиме демократија (треба да живееш некаде 10-тина година), Американците ни помагаат со пари, подршка ама ко што гледаш до сега сите мислат за својот џеб, па америте не рестартираат на одреден период.
Да немавме проблеми со соседите, до сега ќе бевме во Нато и Еу, е тогаш доаѓа моментот на слобода и голема промена во размислувањето и пополека градење на демократија (ко во Шведска, Германија итн), ко што сега тоа е во пост-комунистичките земји, меѓу кои Романија и Бугарија (не дека им е сјајно, ама сигурно се на подобар пад од претходно).
Странците ни кажуваа дека груевски не го бива (од 2009 наваму), но груевски ги имаше сите медиуми и ќе ја извртеше вистината или ќе направеше хаос пред извештајот од брисел (ко на пример тепање ученици у автобус).
Е сега ти што не знаеш да го разбереш дипломатскиот речник, дека судство не чини, дека медиумите не чинат тоа е друго.
кој е тешко повреден ??полицаец, демонстрант, не верувам дека некој пратеник е тешко повреден...Ако некој дојде пред тебе и се дере „ќе те убијам“ при што ти нанесува тешки телесни повреди и нема намера да престане, ти ќе речеш не го судете овој, ништо страшно?
Абе само да ви се деси ова на вас, на ваша кожа. Е тек тогаш МОЖДА ќе ја видите разликата. А ќе ви се случи, вмро е познат по тоа дека ги убива своите.