The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.037
- Поени од реакции
- 3.623
Еве highligts од мечот.Од шампионката изгуби
Алал и вера на 17 години освои ВТА титула.... огрома иднина има Вондрушова![]()

Еве highligts од мечот.Од шампионката изгуби
Алал и вера на 17 години освои ВТА титула.... огрома иднина има Вондрушова![]()
Барај во првите 1300 па би требало да ја најдешНа кое место се наоѓа Мариа Шарапова на WTA листата неможам да ја најдам во првите 100![]()
па ќе биде секако, после тоа што се деси со Мугуруза ти ебам кобилата мрсна ти ебам, како бе може првиот сет 6-2 после да те бришат од терен. Многу е катастрофа оваа Мугуруза па ми ја прават топ 5 тенисерка, лол.Oд ова денеска, како прв меч после година и некој месец пауза, супер издание на Марија. Ќе се врати многу брзо во врвот, дефинитивно ќе биде меѓу топ 5 фаворити на Ролан Гарос со оглед на отсуството на Серена (нејзиниот ноќен кошмар).
Хахахах XDСе надеваше Бушард барем на некој јалово трофејче после трудночата на бикот новоселски. Колку сакам Шарапова да се повампири и да растури сезонава , ајмо кукле.![]()
па ќе биде секако, после тоа што се деси со Мугуруза ти ебам кобилата мрсна ти ебам, како бе може првиот сет 6-2 после да те бришат од терен. Многу е катастрофа оваа Мугуруза па ми ја прават топ 5 тенисерка, лол.
Шо за мене е тотална енигма. Абе нема да се наситам бе , особено ако сум врвен тенисер во топ 3. Ќе ги јадам до крај , историја ќе испишам без разлика на парите.Премногу пари свртуваат на рана возраст не само во тенисот туку во многу спортови и после не се замараат со резултати.
Cheater' Maria Sharapova should be banned for life says Eugenie Bouchard as Russian returns with a win
Оваа кога ќе помине прва рунда на некој турнир нека ми титне, ќе и звонам.