- Член од
- 21 февруари 2012
- Мислења
- 1.649
- Поени од реакции
- 867
Е па добро тогаш, ќе го имаме тој факт у предвид.Луѓе секој ден , секаде во свет гинат и имаат загинато и за помалце. Посебно последните години.
Е па добро тогаш, ќе го имаме тој факт у предвид.Луѓе секој ден , секаде во свет гинат и имаат загинато и за помалце. Посебно последните години.
Ти ако си задоволен и немаш ништо против да ти рокнат некој од фамилија и не се буниш, кој сум јас да кажам.Имам алцјхајмер и заборавам. Во последно време ептен.
Задоволен сега?
Па од моја гледна точка си никој и ништо така да во право си , нит те прашав нит ме интересира што имаш да кажиш.[DOUBLEPOST=1493509228][/DOUBLEPOST]Ти ако си задоволен и немаш ништо против да ти рокнат некој од фамилија и не се буниш, кој сум јас да кажам.
Обично некои работи одат заедно така да незнам што ти е толку чудно.Е па добро тогаш, ќе го имаме тој факт у предвид.
Ако лично за тебе некои други времиња биле полоши од овие денешниве, не значи дека општо тие времиња се полоши, односно дека за сите било тоа така.Ти кажав јас сум поминал и многу полоши времиња од овие сега што ти мислиш дека се лоши, така да немора ти ништо да ми докажуваш. Ти реков прее да сме здрави и живи по некоја година ке правиме муабет.
Што дочекавме?Што си дочекавме.
Одлучувал победникот, во минатото, кога информациите ти биле сервирани од прв, на трет, на петти човек, преку братучеди, до внуци и разно разни муабет. Сега, одлучува здравиот разум.Во вакви ситуации тенка е линијата помеѓу предавство и патриотизам. Обично победникот одлучува кој е бил што.
И за мене, чисто ти давам пример како си нагаѓаме и си пуштаме шпекулации во темава.За мене тотално небитна информација.
Многу мразам дечиња на глава со кечиња што се силат како да се мечиња а поише личат на мачиња.Познати кучуња сте 100 на 1. Ама Заев ќе ви ги ебе мајките на дечиња како тебе. И да , живи луѓе ќе јаде, а ние ќе уживаме од страна.
Они ако сакале да убијат некого ке го убиеле ко шо кажа Груевски на интервју,така да нема никаква потреба сега невини совесни граџани да малтретираат со обвиненија.Нешо ми мириса ради шо е овој Хојт Ји тука па да замаскираат демек се дешава нешо
http://novatv.mk/ojo-izdade-naredba-za-priveduvane-15-uchesnitsi-vo-nasilstvata/
Али 15 учесници? Барем 6 души беа со фантомки на главите, се поздравуваа со џандарите на влегување во Собрание лабавица ко на свадба да влегуваат, останатите 300 души фрлаа со фотељи и триподи по пратенициве и брково пуштил обвиненија само за 15 души?
Не смрди многу, не...
Агрон Џафери, ама со прилепски акцент
Trikot e vo toa da ne si dozvolish 300 isprani da frlaat fotelji po tebe, sedi si madro da ne nosish modro. E sega ako go pravish toa shto go pravish zatoa shto nekoj od gore USA/EU/SJO te ima za muda zatoa shto si usral neshto vo politichkata kariera toa ti e toa. Ke mochash vo gashti.[DOUBLEPOST=1493511056][/DOUBLEPOST]И тебе да ти се соберат 300 испрани да фрлаат со фотељи и ти ќе се усереш ебати умрената.
E ajde pa ti sega, go napravi ova Holivudska opera od sapunica, demek "Pizza Gate in Macedonian Prliament". There is a nice ring to it, isn't thereОд кај да знам ја, секакви приказни ќе се вртат сега, ја коментирам шо видов на снимките, а дали имало помочани и посрани, дали некој го издркал врз онесвестениот Села или му прднал у фаца, дали некој и се заканил на Рада дека ќе и прави генгбенг (халкидики протестантите на Заев му се заканиле), дали на некој му напикале дршка од знаме у газ не знам и не ме интересира, ама битно ќе чуеш и прочиташ стотици “сведоштва“ и “инфо од прва рака“ што и како се случило.
Конспирасиво за усташка солидарност ви е исто како тоа дека ``народот`` сака промена на власта."Народот" на вмро-дпмне, освен од општински куропушачи е сочинет и од "патриоти" кои се клањаат на хрватска и идолизираат хрватски фашисти.
Ова статус на еден од тепачите и вмровските "патриоти".
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=297917920643951&id=100012772354384
http://www.antifasisticki-vjesnik.org/hr/prenosimo/3/Ustaski_pozdrav_i_medu_nasilnim_prosvjednicima_u_Skoplju/155/
ama ne e privatno obezbeduvanje, toa treba da razgranicis, na primer zaev imal privatno obezbeduvanje, ovoj e licno.@Syn додека си тука, глеам си активен. Да повлечам се' кажано за вработениот во мвр. Стојам на ставот дека ако е лично обезбедување, не смее да го прави тоа ама вработениот во мвр во тој момент изиграл НАЈПАМЕТНО што може, дефинитивно. Најпрофесионално, најприсебно.
Vakov test nema napishano shkiptar, gramaticki ispraven, uste koristi "zh" i "ch". Bruki, retardirani.
аман бе, пред ден два не можевте да го преплачите Села сега зошто не бил тепан Груби, крај не може да ви се најде.http://www.libertas.mk/video-dodeka-zaev-i-ostanatite-gi-mavaat-i-gagaat-artan-grubi-slobodno-si-pominuva/
Го имаш до тебе човекот кој вадеше лисици на Кале, јавно на тв викаше дека Учк владеела со Македонија, и ти му се тргаш да помине. Најпатриотскиот чин во целата работа. Ама добро тие сакале Македонци да тепаат, во ред, надвор пред вратата имаш десетина кои изгласаа амнестија, ама нив не смее да се тепаат. Па како да се тепаат кога еден од нив додека Талат дава заклетва збори на телефон, а после кога има народ во собраниската сала тој прави муабет со некој од патриотите.
Лажен патриотизам на дело.