Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

fb6709c358fcd3c177b97c7bbe11bde3.png

c83b431358fcd3c177b9f96b90fcb69d.png

C-GXh90XcAAikCs.jpg

Спoредете јa игрaтa сoЗлaтaн и без негo вo тим, пoстигнувa гoлoви, е oд клучнo знaчење зa тимoт, нo ни блиску немaвме течнa игрa кaкo кoфa тoј не е вo тим.

Руни фала ти за се.. ама што поскоро изгуби се од клубот.

Ако се донесе Гризман, лудница ќе биде напаѓачката тројка Марсијал, Рашфорд, Гризман.

Колку и да ми е криво за Ибра, неговата повреда значи повеќе игра за Марсијал и поголема веројатност Марсијал да не си оди ова лето.

Зошто отепаниве екипи имаат и ваков очобол од преноси? [emoji38]Блешти теренот, ништо не се гледа и ова дресовиве бели, ексик :pos:
На погрешна трибина се камерите. Исто како на градски кога се на северна. Сонцето паѓа во нив.

Кај овие веројатно таа трибина им е највисока.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Руни фала ти за се.. ама што поскоро изгуби се од клубот.
Стварно доста е .. Ако му е до парите Кина не му бега.Ако јас бев на негово место би се пензионирал .. Од тој Руни што го знаевме нема ништо од него само бледа сенка..

На крај судијава скроз се изгуби, престана корни, фаули и аути да ни суди. скапаница.

GGMU
Епа тоа е тоа. Ако не си ја одработеа работата во прво полувреме пак ќе ни беа судии виновни, повампирени противнички голмани, вуду маѓии, илуминати. За разлика од денешниов резултат, тие недостатоци никој не ги ни приметува.

Епа тоа е тоа. Ако не си ја одработеа работата во прво полувреме пак ќе ни беа судии виновни, повампирени противнички голмани, вуду маѓии, илуминати. За разлика од денешниов резултат, тие недостатоци никој не ги ни приметува.

како бе не ги приметивме?
единствено добро е шо немаат влијание на резултатот
демек ако денес не дадоа втор гол и ни израмнеа немаше да бидат криви судиите, криви се играчите зашо не ја завршиле работата, каде бе со муабетов?
сезонава бевме мн оштетени па кој како сака нека си сфати

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom