Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

епа шо кој кур го форсира Жозе 90 минути да игра на решена утакмица, а му е еден од најбитните играчи и сигурен стартер?? знае дека за 4 дена има важна утакмица... извади ги и Погба и Ерера... шо ги цедиш.. и Ерера поткривнуваше нешо при крај... тој ги вади глушецот Лингард и Марсијал... во ред можда Марсијал нема сила за да игра 90 минути ама сигурно има појќе сила од Ерера или Погба...
само тоа ме накурчи на утакмицава нишо друго :)

Ерера е најсвеж у тимов заедно со Јанг, одмори доста утакмици.Лингард е капнат и неможеше да трча после 50та, а Марсијал дефинитивно ќе стартува со Сити.

Инаку на Монако треба да им платат 8.4 милиони бонус за постигнати 25 гола на Марсијал.

И за со Сити може да се има поставеност како со Челзи и да маваме на контри.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Можеби неблагодарно е, али периодов ќе покажи дали Ибрахимовиќ подобро ќе беше да се повреди некаде почетокот на октомври.
Стварно постигнува голови али флегма е типот. Ни брка интензивно како што брка Рашфорд а ни има брзина да отвори полуконтра. Понекогаш ми изгледаше како со десет играчи да се.

Можеби неблагодарно е, али периодов ќе покажи дали Ибрахимовиќ подобро ќе беше да се повреди некаде почетокот на октомври.
Стварно постигнува голови али флегма е типот. Ни брка интензивно како што брка Рашфорд а ни има брзина да отвори полуконтра. Понекогаш ми изгледаше како со десет играчи да се.
Апсолутно! Се најдобро за него,али не доработува.ја успоруваше играта ептен

Da samo sto da ne bese on u sea moze ke im pravevme drustvo na Sanderlend

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Секако, лани без него го имавме истиот број голови.
Ако толку малку ги цените Марсијал, Рашфорд и Руни тогаш океј.

Дакер велит дека Мурињо планирал да го земе Ерик Диер за 40 милиони фунти.
Ако Даер е 40, тогаш да не прашуваме за некој од Кејн, Али, Ериксен. 150мил за еден ќе ни кажат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom