UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој си бе ти Баерн да ти судат вакви пенали? Се знае само Уефалона , најверојатно ќе се шутираше поново да беше за Барса. :cool:

Како да се во дрес од Барселона играчите на Реал :pos::pos:
Важно фризурчето спастрено :ROFLMAO::ROFLMAO:

Каков типичен цигански карактер ти е овој Видал, даде јак гол, се искурчи максимално после и се спушти на земја шутирајќи ја топката у облаци. :pos:

Страшно добра тактика на Карло, му ебам дрталото. Цело време ги напаѓа двете најпотенцијални слаби точки на Реал. Не верував дека и другово старо дртало кај БаЈерн, Робен ќе игра вака, ама све иде преку него кине стаклениот, како само школски го форсираат за да изнудува корнери плус знаејќи дека Марсело е сумлив во 1на1 дуел. :jajce:

И корнерот им беше страшно добро увежбан, еден играч го блокираше Навас, Видал влезе дубоко и ја закуца. Изгледа на братов му е Рамос идол. Све ко него направи, страшен гол со глава и пенал шутнат у облаци. :D

Ау каква одбрана на Ноер :cuc:

Два фаули два жолти без опомена без ништо 11 на 10 нема што да бара баерн

Ако играт Лева и Хумелс реваншот би им дал шанса на Баерн.. Со Милер напред ништо не прават.. Кое дрво е човече..

Кататрофално лошо второ на Баерн. Т'га за Хајкенс четврти део.:D

Кататрофално лошо второ на Баерн. Т'га за Хајкенс четврти део.:D

Лошо беше второто ради црвениот ги утепа, мене дури ме изненадија Реал што не напињаа толку правеа ситуации ко од шала ептен се уморија баерн башка играч помалце ако стегнеа реал можеа уште гол два да дадат, не дека вака имаат лош резултат али со уште еден гол ќе беа 100% даље

Лошо беше второто ради црвениот ги утепа, мене дури ме изненадија Реал што не напињаа толку правеа ситуации ко од шала ептен се уморија баерн башка играч помалце ако стегнеа реал можеа уште гол два да дадат, не дека вака имаат лош резултат али со уште еден гол ќе беа 100% даље
Ја попрво би рекол рано примениот гол, црвениот ги докопа секако. Има шанси Баерн, ќе биде занимлив двомечот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom