Jordanka Ivanovska-Joci
пред 29 минути ·
Луѓето тешко ме сфаќаат. Бидејќи не сум конформист. Јас сум за идеи. Ако е добра идејата и е општествено корисна, јас сум "за".
Јас 3 год. одев на протести против Грујо, против криминал, а сум против Платформи. (Која имено ја читав внимателно и во најголем дел е цедење на држ.буџет за потребите на една етничка заедница. Јас барем ја читав ).
Се залагам за смена на секоја власт, на 4 години, бидејќи поинаку цвета корупцијата, грабежот и бирократијата.
Јас сум за граѓански идеи. И проекти. Се' она кое ќе ја подобри живеачката на сите, за мене е во ред. Се' она кое значи убав живот, ќе наиде на аплауз кај мене. И нестрадање, пониски цени, сметки, права на работници, помали права за богати, народни кујни, поголеми социјални примања, поголеми права за сиромашни...
Јас сум на страната на жртвите и работничката класа. Секогаш ! Не можам да се занимавам со правата на политичарите, кои се фикции, а и со правата на бизнис елитите, тоа никогаш !
Вие, лажни левичари, кои 2 реда не сте прочитале за левици, секогаш ќе наидете на критика кај мене !
dodeka gi rendase nebanjatite,super bese za evropejcite
sea koga pocna da gi renda glupostite na zaev,odma ne cini. bar taka vikaat od siniot klub