Не зборај во името на сите. И јас сум Македонец и воопшто не ја осудувам платформата.[DOUBLEPOST=1491684159][/DOUBLEPOST]Ти бе очигледно не сфаќаш дека секој Македонец платформата како таква ја осудува.
Па и не е.Одбележуваат територија изгледа. Само никако да чуеме за Тетово и Гостивар, тоа не е Македонија изгледа.
Прво да се потсетиме дека СЈО е формирано според неуставен закон.Апсолутно, кога најважно на темава е дали Катица има 150кг наместо дали има докази за судење на некој од фамилијата, на добар пат сте, да.
А зошто го гласаше ВМРО?Прво да се потсетиме дека СЈО е формирано според неуставен закон.
Старите гевгелиски регистрации се VE, сеуште има важечки.[DOUBLEPOST=1491685352][/DOUBLEPOST]Пази на втората слика дури и од Велес има. Па сега нека се договорат од каде се сликите.
Што има врска со она јас што го напишав?А зошто го гласаше ВМРО?
Викаш СЈО е формирано според неуставен закон, зошто ВМРО го гласал за да се оформи и стапи во функција?Старите гевгелиски регистрации се VE, сеуште има важечки.[DOUBLEPOST=1491685352][/DOUBLEPOST]
Што има врска со она јас што го напишав?
Не знам зошто го гласаше.
Па сето тоа бидна веќе.[DOUBLEPOST=1491685758][/DOUBLEPOST]Па значи промена бараш на уставот бе Ѓорѓи. Уставот сто пати е цитирано и кажано што вели, Претседателот има должност (а не по сопствена волја и убедување) во рок од 10 дена од конституирањето на собранието мандат да додели на оној кој има парламентарно мнозинство. Мандаторот прави предлог влада и се гласа во собрание.
Веќе реков, не знам зошто.Викаш СЈО е формирано според неуставен закон, зошто ВМРО го гласал за да се оформи и стапи во функција?
Значи и ВМРО, односто владата си ги крши своите закони?Па сето тоа бидна веќе.[DOUBLEPOST=1491685758][/DOUBLEPOST]
Веќе реков, не знам зошто.
И фамилијата не знаела дека нема да биде "дпне" јавно обвинителство затоа го изгласаа. Сигурно пробале со милиончиња да ги придобијат, а овие ќе ги сместат кај што им е место на лоповиве. Сега сјо незаконско ова она.Па сето тоа бидна веќе.[DOUBLEPOST=1491685758][/DOUBLEPOST]
Веќе реков, не знам зошто.
Кои? Можеби, затоа постои уставен суд.Значи и ВМРО, односто владата си ги крши своите закони?
Ke bide kako so tablite i patokazitehttp://emagazin.mk/vesti/vest/32180?title=zakon-za-jazici-se-krchka-i-vo-tirana
Види богати, овие сакаат и Албанија да ја федерализираат.. Шо ќе праиме со толку федерализации на балканов..
Колку да има баланс што би рекла Алда
Подобро бугарски пасош него предавник во душа.