НБА сезона 2016-2017

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кец ја играв и дури и на -15 не ме фати никаква паника.ГИ отепаа во второ.Еве мал инцидент на крајот :icon_mrgr:

На 20 разлика против Минесота Вајт Чоклет изиграва.. Во финале Озил го изиграва (y)

Curry-Choking-Them.jpg

Колку го исхејтаа Стивенсон за потегот што дал кош у последната акција место да не тргне во напад, бооо. Глупости. Штокур ако дал кош, има право на тоа, макар и +50 да имаат предност.

Колку го исхејтаа Стивенсон за потегот што дал кош у последната акција место да не тргне во напад, бооо. Глупости. Штокур ако дал кош, има право на тоа, макар и +50 да имаат предност.

Не е правилен потего,мене роуз ме има така паднато минус 16.5 го имав и 16 имаше губеа со 10 на 3 секунди до крајо ојде положи од тогаш не ги оправдувам ваквите потези.

Не е правилен потего,мене роуз ме има така паднато минус 16.5 го имав и 16 имаше губеа со 10 на 3 секунди до крајо ојде положи од тогаш не ги оправдувам ваквите потези.
:pos:

Иначе се слагам со Елнињо, јак кур ако им дал кош, ја сум за такви потези, да се допомоча противникот. :D Едино не е во ред во јуниорските категории, затоа што така се уништува желбата кај голем број деца, ќе види дека изгубил со 4324322 разлика и нема желба за живот. :D

Некој плус го има чекано па сега види ти

Чуството кога ти фали 1 ебан на утакмицата на 30 секунди до крај,тимот кој напаѓа шутира и промашува а другиов си ја тропка до крај.Тие 15-20 секунди додека тропка не ти се живее.

Размонтирани Селтиски во секој можен аспект од страна на Кливленд. Им го отупеа нападот до максимум, транзицијата комплетно им ја спречија, а и централниот пик ен рол исто. Во одбрана никаква идеја за Џејмс, нон стоп Кливленд имаат мис меч кога ќе се преземат Томас и Краудер или Томас и Бредли. Одлично тактички одиграна утакмица од страна на Кливленд и +25 во 4/4.

Лејкерс цела сезона губат, за последниве 2 утакмици против плејоф тимови да им текне да гинат и да тепаат... Се пробаа од фронт офис за да тенкаат, еве денес не играше Расел, Инграм мала минутажа, Мета 17 минути изигра,Енис 38 и ги тепаат спарс во гости.... Сега ќе си го изгубат пикот, со тоа и тој од 2019 и ќе се сликаат.

Вестбрук 45/10/9 во гости со Мемфис.. 8-13 за три.. клучна тројка за победа

Уште Харден ви е МВП??

Вестбрук 45/10/9 во гости со Мемфис.. 8-13 за три.. клучна тројка за победа

Уште Харден ви е МВП??
Муабетот ти е како демек Харден воопшто не заслужува да земе.
И јас сум за Вест да земе,али рака на срце тука се и двата,тесен избор,факт,иако Вест има неверојатни бројки.

THREE TEAMS, TWO SPOTS!
Bulls Schedule: @Philly, @Brooklyn, Orlando, Brooklyn
Heat: @toronto, @Washington, Cleveland, Washington
Pacers: Milwaukee, @Orlando, @Philly, Atlanta

вака Чикаго изгледа дека оди у сигурен плејоф :)
Сите засега се 38-40

Вака изгледа дека Пејсерс е вториот патник,на мое задоволство :D
Филаделфија и Орландо треба да ги отепаат во вака важни утакмици.А мислам дека и со другиве не би биле нешто инфериорни.
Мајами ептен тежок распоред,2порази би трбеало минимум да има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom