Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едина добра работа од организираната хајка против Интер од страна на масоните, евреите, Ањели, Нутела, Фиат и Киндер Буено е тоа што ќе го снема лепакот. Иако и Гуарин да го снемаше немаше да биде лошо.Јас јавно би го замолил другарот @Fredy Guarin да му ја опрости кладбата на Даре и да го остави да си тера на форумот
Сериозно ова...
Би било добро и Урко да го снема заедно со Дарко Уфо, тотален полн погодок би било тоа и право освежување за форумот.Едина добра работа од организираната хајка против Интер од страна на масоните, евреите, Ањели, Нутела, Фиат и Киндер Буено е тоа што ќе го снема лепакот. Иако и Гуарин да го снемаше немаше да биде лошо.
Нема потреба од анкета според мене.Тоа си беше наша кладба и незнам зашто некој од тука би гласал во врска со тоа.Плус до вчера куп членови бараа да биде баниран дарчо...Со дозвола на @Fredy Guarin и согласност на модераторот да се направи анкета на темата, да се реши случајот на лепакот со гласање!!
Токмак имаш 2 варианти.Првата да ме стаиш под игнор,другата да се кладиш со мене во нешто слично како даре.Едина добра работа од организираната хајка против Интер од страна на масоните, евреите, Ањели, Нутела, Фиат и Киндер Буено е тоа што ќе го снема лепакот. Иако и Гуарин да го снемаше немаше да биде лошо.
Брозо ќе беше осудуван и тогаш, не се секирај. :ДПеналов за Сампдорија да беше досуден за Јувентус сега 2 недели ќе се расправаше како тоа Брозович ненамерно играл со рака, немал време да реагира, судијата можел и да не го досуди, не се судело пенал при 1:1 на крај на утакмица, судиите суделе за Јувентус, утакмицата (а со тоа и првенството) наместена и што ти ја знам.
Урко да го снема од постоење не од форумот ... е тоа е полн погодок.Би било добро и Урко да го снема заедно со Дарко Уфо, тотален полн погодок би било тоа и право освежување за форумот.