Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Pliskova - Cibulkova e ризична утакмица, ако е 1.25 коефициент.. А ја лично се сомневам и во Cibulkova - Safarova може двојка да биде, и во Wozniacki - Muguruza исто двојка :)

tvoj predlog kako bi gi odigral ovie? :)

Прво нема шанси да ги истиповам сите овие и да ги погодам па какви сака нека бидат коефициентите. Искрено мислев дека си постирал слика од додаток ама кога видов дека е цел тикет па и сите кецови тоа е невозможна мисија па и на ист турнир. Значи секој ден ги гледам коефициентите па во 365 дена во годината на 10+ утакмици на исти турнир, на прсти се бројан денови по завршетокот на тенискиот ден на сите утакмици да е штиклиран помалиот коефициент, тоа е невозможно...

Јас на Стрицова и пукнав 100 евра. 4квота и дале , не дека секако ќе тепа ама ептен потценување е ова. 1-2 губи еве ама таа сервира

Јас на Стрицова и пукнав 100 евра. 4квота и дале , не дека секако ќе тепа ама ептен потценување е ова. 1-2 губи еве ама таа сервира

Одиш на изненадување :D[DOUBLEPOST=1490629399][/DOUBLEPOST]Cibulkova - Safarova ептен израмнето а Strycova губи и неверувам дека ке преврти ептен лошо почна

Последно уредено:
Pliskova - Cibulkova e ризична утакмица, ако е 1.25 коефициент.. А ја лично се сомневам и во Cibulkova - Safarova може двојка да биде, и во Wozniacki - Muguruza исто двојка :)
Цибулкова денес игра два меча?
Ај батали тоа, секако дека не, туку ако гледаш така дека овој може ќе тепа, може нема да тепа... и Вардар може да ја победи Барселона, сепак има некоја теоретска шанса.

Pliskova добро и оди а Cibulkova/Safarova да ке биде тесно Berdych си гази :)

Бердих беше најголем зицер денес и класична валуе квота. 1.45 против Мулер на најспориот хард на светот, тотален нон сенс.

Цибулкова да е жива и здрава во тајбрејк направи дупла, 5 неизнудени грешки и еден lucky return Сафарова, ова склопено во еден пакет го одреди победникот на тајбрејкот и првиот сет. :гомце::гомце::гомце:

Цибулкова нема надеж @Aleksandar91 подобро на Сафарова да си опнел 100 евра :D
одиме на поправен

3ced566a53e446de812c096e86037d84.png

@denibrasco е експерт за вакви тикети по 10 утакмици со 20 коеф вкупно. Не ги постира овде у темата само у темата за добивка , до сега ќе го пратевме за по 100че. :D

Ja trgam turcija 3+ od tiket za da gi stavam 3+ glupive mladi francuzi .. Normalno turcive se 3-0 60 minuta a ovie ne mislat ni gol da padne do poluvreme.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Незнам од која причина Nadal/Mahut Sock/Donaldson Toronto - Oralndo не ги дава да се уплатат :confused:[DOUBLEPOST=1490639783][/DOUBLEPOST]Wozniacki :love:

Последно уредено:
Ма немој да ме јебеш бе .. Лимонж - Парис ја имам 1 водат 11 разлика во 3/4 и во 4/4 им прават гостите 2-19...

Ма немој да ме јебеш бе .. Лимонж - Парис ја имам 1 водат 11 разлика во 3/4 и во 4/4 им прават гостите 2-19...
Ги пореметија во последната четвртина :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom