Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
зошто константно плачеш пцуеш на уште незавршен натпревар ?!
Зш знам што ретард е тој што го чекав.. пред 10 дена ми требаше да тепа во втор сет со 2 брејка т.е 2 гема максимум да земе противникот и од 4-0 5-2 заврши 6-4 .. сега да беше маринаро малце посмирен ќе го земеше вториот сет ..[DOUBLEPOST=1490731758][/DOUBLEPOST]Зошто го поништија голот на франција ?

Последно уредено:
Al opravdano im e,poslednive 25dena 4 tiketa po 100K+ samo kaj soborna im zele so igraci uplata po 50/100den .
Daj boze da crknat den poskoro i ajr da ne vidat od parite,rak neka fatat cas poskoro .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мисли си дека е ради тоа, 400к+ за кладилница од рангот на копачка се ништо, не би требало воопшто да осетат таква добивка они и ради тоа вака да ги поставуваат коефициентите. Копачка од секогаш биле такви, едно има во билтен а секад друго искача на ливче.

Се надевам во најскоро време Вавринка ќе умре од маларија или било каква друга комарец-болест. Шо убаво ми викаше мама не играј сине на тенисе и термине во вторник/среда појма немаш , али неее нонстоп мора да сум у игра. :yid:

Се надевам во најскоро време Вавринка ќе умре од маларија или било каква друга комарец-болест. Шо убаво ми викаше мама не играј сине на тенисе и термине во вторник/среда појма немаш , али неее нонстоп мора да сум у игра. :yid:
Заебаваш и ти, башка членот гора ти дава 100% утакмица, ти ми го играш Вавринка за помал процент на веројатност и после Цацко ќе ни биде крив.

Заебаваш и ти, башка членот гора ти дава 100% утакмица, ти ми го играш Вавринка за помал процент на веројатност и после Цацко ќе ни биде крив.

На тикет беше , 3 утакмици погодени ГГ3+ и уште педерот швајцарски за 5 евра уплата носеше 78. Сношти сличен лист погодени 3 утакмици ГГ3+ и паднав на Мемфис изгубија 1 разлика во последните секунди. Тоа е , сеа до сабота не влегувам во кладилница.

На тикет беше , 3 утакмици погодени ГГ3+ и уште педерот швајцарски за 5 евра уплата носеше 78. Сношти сличен лист погодени 3 утакмици ГГ3+ и паднав на Мемфис изгубија 1 разлика во последните секунди. Тоа е , сеа до сабота не влегувам во кладилница.
Ај не е згодно да се жалам, 50 денари уплата за добивка околу 8500.

17580110_1312043638831052_1822758424_n.png

Dabrowski 6-1 7-5 (19 гема)
Kuznetsova 6-1 6-4 (17 гема)
Холандија 1-2
Португалија 2-3
Шпанија 0-2

Промашен пар Плишкова 6-3 6-4, к*рвата Барони водеше 2-4 и 0-30 во вториот сет, требаше да освои уште еден гејм и тоа е тоа. Иначе прва ми беше на тикет, па не се изнервирав нешто специјално. Што следи потоа, секако влегуваат останатите небаре по 1.01 се.

Португалија - Шведска ти е чист пример за местена утакмица.

денес има добри утакмици Нба.. е сеа кујзнае идиотот на која ќе падне :D

Како најсигурни ми стојат Бостон 1 (1.28) и Спарс 1 (1,55)
Бостон има големаа големаа шанса да биде 1во на истокот пред Кавс. На Бакс ова им е бек ту бек утакмица, вчера победија у гости. Не гледам како би ги победиле во овој случај Бостон на нивни терен, а знаејки на овие колку им е потребна победа.
Вчера ГСВ победија во Хјустон. Може да постои шанса некој денес и да одмара.. со оглед и на тешкиот распоред кој го имаат, после оваа играат пак со Хјустон па потоа со Вашингтон. Бек ту бек и за нив, против најдобриот тим моментално можеби. Со победа ако не се лажам Спарс ќе дојдат само на еден пораз повеќе од нив. Во случај и никој да не одмара, сметам дека клупата на Спарс ќе го добие натпреварот, каде каде им е подобра.

Може да се проба Атланта 2ка .. (1,90). Бејзмор е вратен, Милсап сеуште не. Но сепак имаа низа порази, што би значело може да одат некоја позиција подоле. Добра квота.
ЊуЈорк-Мајами 2ка (1,72). Знаејќи кој распад систем се Њу Јорк може да се проба и ова. Бек ту бек за Мајами, но играат одлична тимска кошарка, веќе се во плејоф зона, изгледа и ќе останат. Споелстра коуч оф д јиер :)

Гомбос копитово да умре сместа ретардирано копиле 3 сет топки пропушти и во тајбрејк го јаде 7-1 ГАД!!!
дебе шо се жалеш, колку милиончиња напраи овој месец ? :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::vozbud::vozbud:
ridler.png

Carmelo Anthony daden na granica 20,5.
Ova mislam e poklon, navistina se vrakja posle povreda, ama ovaa granica e smesna za nego, uste od soblekuvalni neizlezen 20 ke daj...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom