Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
И холанѓани и белгијци си ебале матер , премногу ќе беше сите да излезат.

Белгија без Азар и Де Брујне против Грците за 1.30 беше многу глупа идеја. Исто и Холандија која има голема смена на генерации и моментно е никој во Европа.

Последно уредено:
Холанѓаниве веќе некое време се лабилни. Изгледа ни на светско не им се оди :icon_lol:

Белгија без Азар и Дебрујне против Грците за 1.30 беше многу глупа идеја. Исто и Холандија која има голема смена на генерации и моментно е никој во Европа.

Точно не се исти Белгициве без двајцава, али сепак и оваа екипа би требало без проблем да ги тепа Грциве особено на домашен терен.

Точно не се исти Белгициве без двајцава, али сепак и оваа екипа би требало без проблем да ги тепа Грциве особено на домашен терен.

Не знам што е тоа без проблем. Еден настан или вреди да се одигра, или не вреди. Белгија за 1.30 против Грците не би ја пишал ниту да се во полн состав, а не пак без Азар и Де Брујне.

Грциве си ги ебат овие од Брисел и на фудбалски план :pos:

Јас не можам 2+ да погодам овој гг1гг2 погодува 4 текми на ист тикет. :kajgana:
Денеска јас пробав со две утакмици, геинсборо и филде, фалеше само филде да даде гол во првото, инаку со 20 ден, носеше 2185 ден.

Би сакал некој некако да ја потврди информацијата за у Гостивар, да не биде кладиницата да си прави маркетинг?
Го познавам човекот, тикетот е чист како солза..

Среќа си ја бранев Х2 на 20 евра , само 10ка сум у минус.

Среќа си ја бранев Х2 на 20 евра , само 10ка сум у минус.
Не знам зошто не стави 30-40 евра кога веќе се одлучуваш да браниш, која е логиката да не го покриеш ни влогот...

Не знам зошто не стави 30-40 евра кога веќе се одлучуваш да браниш, која е логиката да не го покриеш ни влогот...

За да земам повеќе у случај ако излезе како шо сум пишал.

Шо ви е бе сакав да ми остане чиста 100ка , затоа бранев за 20. Незнам шо се чудите , плус минус 20-30 евра не ми менуваат ствар. По цел ден играм разни типови во живо во кладилница или онлајн , битно ми е на крајот на денот да сум во плус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom