UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Z

zmej gorjanin

Гостин
Ај препрочитај ја кладбата. Треба да поминете понатаму за да спремаш аватар. Така да, јас си спремам уште од сега. :LOL:

Ги измешаа топчињата со мадридскиве тимови, иначе. :icon_lol:
Читам и све јасно си пишува

Еве ти кладба и да прекинеме со глупиве муабети, ако на Реал му се падне било кој противник освен од дуелот Севиља/Лестер и помине понатаму јас ќе носам аватар како што сакаш цела година.
Али ти си фарсаш така да не ни очекувам збор од тебе.

S

Samurai_Sk

Гостин
Да играше Јуве дома на вториот натпревар големи шанси ке имавме, вака тешко, циганите се добри на реванш кога играат дома

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не памтам у последниве години вакво пеколно 1/4 финале, одлично е ова ќе има многу интересни мечеви за следење а некако најинтересен ми се глеа Борусија со Монако, убер офанзивни екипи и за очекување е да има многу голови.

Баерн со Реал е јак дуел, Карло Анчелоти мајстор за ЛШ против Зинедин Зидан кој својата ЛШ кариера ја почна со титула па ќе видиме иако мислам дека Реал ќе го јаде тука.

На Јуве му се падна најнезгодниот противник, мртвата Барса која според мене ќе оди all-in на ЛШ поради неверојатниов пресврт со ПСЖ и Јуве ако сака да помине ќе мора да ја искористи мртвата одбрана на Барса.
Да напоменам дека за разлика од ПСЖ овде Јуве е коска у одбрана, Барса нема да има простор за таков кам-бек ако киксне во Италија.

Најнеизвесен дуел е Атлетико со Лестер, не знам шо да очекувам од тука пошо и двете екипи се очајни во своите лиги па очекувам да удрат јако тука, тешко да извади Лестер позитивен резултат во Мадрид за да има било какви шанси за пролаз.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
Зашто Баерн ги потценувате толку не знам, најслаба карика им е Карло.
Напротив, најјака карика им е Карло. Типот има докторирано на ЛШ.

Иначе добро е што конечно имаше ваков жреб за да се избегнат шпекулациите за местење на истиот. Неутралците ќе се изнагледаат добар фудбал а јас како навивач на Јуве би рекол дека можеше да се помине и подобро. Како што кажа @Mondonico, Барса не е истата од финалето пред две години ама и Јуве е послаб за барем една класа од тогаш. Мислам дека Барса повторно е во минимална предност во двомечот. Мразам проценти ама ај ќе пробам, 55-45 за Барса:)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.456
Поени од реакции
39.106
Сите 4 утакмици се играт во ист ден , ист термин. :pos:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.690
Поени од реакции
11.795

па шо се губиш? убаво пишал дека и ПОМИНЕ ПОНАТАМУ...
ама ко прле пред магаре се истрча

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.880
Поени од реакции
10.414
2 натпревари се играат во ист термин, така? Немој само Јуве - Барса и Баерн - Реал во ист ден, иако и другите 2 ќе се супер натпревари ама овие се класика...нека се во различен термин.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Не се одредени термините уште, нема шанса да се играат во ист ден. Ќе има до после секако.

P

pepito*

Гостин

И тоа што го постираш не го читаш бе.
Лани само Господ знае како не изгубивте 2-3-0 во групите со ПСЖ. Случаен гол на Начо на Бернабеу за да победите 1-0. Тоа беше времето кога изгубивте и 4-0 од Барса.
Арсенал беа во борба за титула до пред крајот на сезоната и завршија втори после Лестер. Во осминафинале тие беа и најтежок противник што можеше да се добие. Спореди само со кои екипи можевте да се паднете во полуфинале - Баерн и Атлетико.

Еве ти кладба и да прекинеме со глупиве муабети, ако на Реал му се падне било кој противник освен од дуелот Севиља/Лестер и помине понатаму јас ќе носам аватар како што сакаш цела година. Ако не, јас ти бирам тебе. Значи за да победиш им се паѓа Барса/Баерн/Атлетико/Јуве/Дортмунд/Сити или Монако и поминуваат понатаму.

Мислам дека нема да се оддржи кладбата пошто 90% ќе играте со Севиља/Лестер ама ај да пробаме.
Ај уште еднаш пробај се.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Леле што попрво да гледа чоек??? Дај барем нека се во различни денови дербијава да гледаме на раат, мада и Дортмунд-Монако е дуел што не се пропушта. :vozbud: Атлетико-Лестер, двете утакмици 0-2 гола :свиркам:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Зашто Баерн ги потценувате толку не знам, најслаба карика им е Карло.
Пак ќе кажам дека Карло у ЛШ никако не може да е слаба карика, не си прајте бајрам со мозокот пошо одличен тим има стариот, полека влагаат у ритам ко шо ги глеам и пекол тешко ќе им е на Реал ако овие се у фул состав.

Не ги потценувам ни Реал, одличен состав имаат, се надевам дека ќе се здрави Бејл и Роналдо па да глеаме една фудбалска класика.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.462
Па и вие сте далеку.. Одбраната вие 2 години постара.. Пјанич и Кедира не се Пирло/Видал.. Тевез е Баџо за свињата
Тоа што одбраната е две години постара е предност, а не недостаток :). За средината си во право, тогаш беше поквалитетна, додека во нападот заедно со Игуаин овде е Дибала кој го немаше тогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom