Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
те поздрави лестер
штета што не размислуваат исто како тебе и тие и да се исплашат од вонземјанската севиља.
Бтв се дам у ебам на нзонзи за 450е ме турка

И тебе те поздрави Барса , кој кур ќе чуваше играчи против Селта и така се беше завршено.

Па во моментот на одигрување на утакмицата со Селта имаа минимален дефицит зад Реал, а голем зад ПСЖ, така???
Лестер немаше никаков дефицит во ИСТОРИСКИОТ двомеч.
Не најсериозно, мислиш да ме убедиш мене и сите дека еден мочан куп е побитен од историски 1/8 финален двомеч????

Па во моментот на одигрување на утакмицата со Селта имаа минимален дефицит зад Реал, а голем зад ПСЖ, така???
Лестер немаше никаков дефицит во ИСТОРИСКИОТ двомеч.
Не најсериозно, мислиш да ме убедиш мене и сите дека еден мочан куп е побитен од историски 1/8 финален двомеч????

Моето типување за Лестер беше уште пред почетокот на двомечот кога беа мизерни и губеа од кој стигнат во лигата , а Севилја газеше во Шпанија. Кој веруваше дека ќе се препородат преку ноќ и ќе успеат Ливерпул да го тепат , и да го елиминират единствениот конкурент на Барса и Реал за титулата
?
Нормално дека купот не е ич битен , али во моментот делуваше дека нема шо да барат во ЛШ , од тука и ми беше мислењето дека Севиља ќе се прошета.

Juventus - Porto 1+ pp (1.39)
Fulham - Blackburn 1+ pp (1.26)
Chesterfield - Peterborough 1+ pp (1.30)

2.2 коеф.

Juventus - Porto 1 (1.71)
Fulham - Blackburn 1 (1.53)

2.6 коеф.

Coventry - Southend 3+ (2.00)
Accrington - Leyton 2-4 (1.45)

2.9 коеф.

Фулам нерешено со Блекбурн, примаат гол во 90+ за 2-2.
Ковентри 2:0 головите 2 и 23 минута и така завршува. ја имам 3+
Акрингтон прво полувреме едвај 1:0, второ полувреме 2:0 54 минута, 84 3:0, 85 4:0 и 90+ 5:0 ја имам 2-4
Мора пауза

Последно уредено од модератор:
@Del Boy
Значи КУП е во прашање.Не е титула во премиер лига.Уште од старт беа насочени повеќе кон Лш.И секој нормален тим би жртвувал куп за лш.

Него остај, се да му ебам на Нзонзи.Вака се немам изнервирано 2 години.

Севиља има пад на формата, се виде и со Леганес тешко креираат акции. Од друга страна Лестер после Раниери почнаа да играат, мада ја очекуав продужетци. Кладење у живо у поштуем на вакви текми, за Преку 2 картони квота за Лестер беше 2.65 а за преку 2,5 картона 3 и нешто квота, класичен поклон беше ова...

^^И јас го имав Т2 , прво статива или пречка шо беше , после Нзонзи. Тури му курот.

Утре Монако делува добар за синглирање. Незнам за повредени/суспендирани играчи али ако го извади истиот состав како во Англија 2.60 е предобар коеф. Ништо крупно , 15-20 евра максимум.

Monaco-City пробајте си ја среќата за 2-3прво&2-3второ 5.1 е коеф во СЛ.

Monaco - Man City GG1
Roma - Lyon GG1

koef. 11.22

kup: Osijek - Rijeka tim1 2+

koef. 2.75

Atletico Madrid - Bayer Leverkusen - 1 & 3+
Monaco - Manchester City - 7+
Barnet - Yeovil Town - 2+
St. Mirren - Dundee United - 2+

Smesni se ovie od sportlife gg1&gg2 7.90 koeficient na monako..
Jas sepak ke ja izigram t1 1+I & t12+ t.e monako da dade gol vo prvo i poveke od 2 gola na cel natprevar 2.28 koeficient e
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Nikako ... Monako igra napagacki fudbal plus brkaat 2 gola negativa mora da zapnat prvo poluvreme da dadat gol a ako dadat 2 togas e odma dobiten tipot taka da ima value ovoj tip , inace smesen e za gg1 i 2 posto skoro na site uyakmici davaat od 15 pa nagore a ovde 7.90..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom