Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лестер т12+
Кливленд 1

Коментари за утакмициве?? особено за кливленд ме интересира што мислите вие што пратите повеќе, 1.3 коефициент има а ми изгледа како поклон

Лестер т12+
Кливленд 1

Коментари за утакмициве?? особено за кливленд ме интересира што мислите вие што пратите повеќе, 1.3 коефициент има а ми изгледа како поклон

Никогаш на конечни исходи во НБА.Детроит бркат плејоф мора да ја задржат позицијата несмеат да си дозволат пораз,а кливленд во лоша форма е во последно ич не му се игра,ама и нив муе важна победата оти можат и од прво место да извисат.Според мене нобет.

@Boce1234
Пред 1 недела играа Детроит-Кливленд и ме отпреврти за добри пари.На моменти и +15 водеа кливленд и на крајот се влезе во тесна завршница каде што Детроит НЕ ПРОМАШИ.Особено Реџи Џексон мислам дека се отепа кошеви во финишот.
Е сеа возвратна утакмица па одам на тоа дека ќе влезат малце посериозно и да избегнат 2 порази во 1недела од Детроит. Плус додади на ова и дека ако кикснат ќе си искомпликуваат малце за тоа прво место а и претежно во овај дел од сезоната домашните тимови на кои им е многу значајна победата секогаш играат како плејоф утакмица.Оваа ми е логиката и 1.3 коефициент ми изгледа сосем добар за ваков меч.Сепак фала на коментарот.

Што би ги играле фудбаливе вечер во опсег квоти 1.30 - 1.50 ? На голови, двознак, Севиља иде даље?

Juventus - Porto 1+ pp (1.39)
Fulham - Blackburn 1+ pp (1.26)
Chesterfield - Peterborough 1+ pp (1.30)

2.2 коеф.

Juventus - Porto 1 (1.71)
Fulham - Blackburn 1 (1.53)

2.6 коеф.

Coventry - Southend 3+ (2.00)
Accrington - Leyton 2-4 (1.45)

2.9 коеф.

Што би ги играле фудбаливе вечер во опсег квоти 1.30 - 1.50 ? На голови, двознак, Севиља иде даље?
Лестер-Севиља 2-5 гола 1.33 , 2+ е премала 1.20 , а да паднат 6+ гола ми е некако премногу... Јуве може 1X 2+ 1.45 .. треба малку машки отворено да тргнат Порто , со што би имало услови за голови , само што Јуве на домашен терен тешко прима гол...

jas idam na 50 dinari Juve x-1 i Lester x..nosi okolu 7 stotki, kolku da mi bide interesno gledanjeto :))

Јас од денес играм точен резултат, премногу лесно ми е да погодувам конечен тип и слично :LOL:
Јуве 2:1
Лестер 1:2
Фулам 2:1
x20=10k

Севиља 2 т2
Монако 1 т1
Јуве 1 т1

за 200 ден. :)

Јас од денес играм точен резултат, премногу лесно ми е да погодувам конечен тип и слично [emoji38]
Јуве 2:1
Лестер 1:2
Фулам 2:1
x20=10k
Па 2 поста над мене пиша дека јуве тешко прима гол ...

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Nishikori 1.29
Pouille 1.40
Nadal 1.32 s.t.
Kyrgios 1.60
Dimitrov 1.45
Cibulkova 1.90
Svitolina 1.60
Wozniacki 1.65

Вкупно : 27.74 (квоти - Копачка)

Од мене ова, од тенисите. Се мислам се' уште за фудбалите..... евентуално да оди чисто вака, тениски.

Ши знaм мислaм декa Лестер-Севиљa ќе биде мечoт кoј ќе oди у прoдужетoци или пенaли.
Ќе јa пуштaм нa ситнo 2:1 тoчен резултaт.

Јуве не гo дирaм денес, Фулaм мислaм декa ќе гo пoбеди Блекбурн, и 1иТ1 мислaм декa ќе влезе.

Утре нaјгoлем зицер е Мoнaкo-Сити, 3+ 1,4 е кoефициентoт, тoa е пoклoн.
А истoтaкa и Рoмa зa четвртoк е дoбрa зa игрaње 3+

ќе кoмбинирaме нештo... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom