ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.757
- Поени од реакции
- 43.945
Кога ќе прашаш на право место може да го добие Тотенхем.Ок со Лос Анџелес во МЛС. A овде Тотенхем.
Кога ќе прашаш на право место може да го добие Тотенхем.Ок со Лос Анџелес во МЛС. A овде Тотенхем.
Канте и Бале и твој е.Ај сега исполни си го ветувањет и дај ми го Суарез затоа што ти ја уништив конкуренцијата.
Титулa ти дoнесoв мoре.Канте и Бале и твој е.
Бускец е џентлменски договор. Тебе само ти пишав "браво мајсторе" после поенот, не лажи тука дека сум нудел играчи по луѓето, Донев одма ќе ми пише црни поени. xDТитулa ти дoнесoв мoре.
Не си чoвек oд збoр.
Сигурнo и Бускец ќе си гo чувaш.
Дај Верати, Бонучи некој...Сфака част, комплетен распад на системот ми се деси со повредата на Гризман и тоа е тоа.
Одлична сезона во секој случај, многу неизвесност до самиот крај, се надевам на уше една ваква сезона.
Во петок е, официјално.Еј против Барса играм суперкуп? Ќе биде јако у пичку матер
Ќе ти вратам за тоа што не си го исполни ветувањето и не ми го даде Суарез.[DOUBLEPOST=1489487066][/DOUBLEPOST]Кој му избришал профил на авторот? Каде е македонското знаме до насловот?Во петок е, официјално.
Ауу, го иам распоредот на Клипче од прошлата сезона. Последните 5 кола ми се пекол, гостувања на Бенфика, Свонси и Челзи и дома со Баерн и Ливерпул. Време е Кајгана да има нов шампион изгледа.
Шо?Ќе ти вратам за тоа што не си го исполни ветувањето и не ми го даде Суарез.[DOUBLEPOST=1489487066][/DOUBLEPOST]Кој му избришал профил на авторот? Каде е македонското знаме до насловот?
Уште не почната сезоната, изгуби од Свонси.