- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Во Спојлер.Само процедурално, какви се тие раковидни постови ?
Darko_ufo:
Скопје, фиром 8 дена до воскресението на свеподобниот Заев.
Денеска измислив нов збор, грујопаторот. Може конечно ќе влезам во списокот за работа.[DOUBLEPOST=1489436659][/DOUBLEPOST]Almeida:
Скопје, Граѓанска репупблика М. 8 дена до крајот на режимот
Јас сум неутрален, јас сум неутрален, јас сум неутрален, јас сум неутрален, јас сум неутрален, јас сум неутрален, не сум јаутрален, јас сум неутрален, јас сум неутрален, јас сум неутрален, јас сум неутрален.....
Zarniwoop:
Скопје, бјрм. 8 дена до егзекуцијата на грујо.
Денеска уште у 9 сабајле кога станав почнав со навреди, баш како што ме учеа. Туку... нели денеска рекоа дека ќе му дадеше фикусот мандат на Заев ... незнам што е работата. Гарант е дел од планот на Зоки....мада никој ништо не ми кажа.... И ми се силат нешто биле јаки ово оно, што не излезат на шиптарине да се силат. Шиптарине се закон, ги обожавам.... и шефот ги сака...
Avenger99:
Скопје, Фиром, 8 дена до истекот на ултиматумот.
Денеска ми дадоа список да стискам лајкови на 3 нови членови на кајгана. Денеска вкупно стиснав 86 лајкови. Мислам дека до крај на вечер ќе ја достигнам квотата од 100.
Goldie:
Скопје, Фиром 8 дена до судниот ден.
Денеска малце одмарав од темата. Ми рекоа да одам на други теми од свет да се одморам дека им треба свежа крв за наредните денови. Туку денеска пак се собраа пензионерите да протестираат, како не им е срам магариња, за едно беспладно возење во автобус, покачени пензии од 50%, бесплатни бањи и разно разни глупости се бунат и ги бранат криминалците. Ако мислат дека тие ќе не спречат да влеземе во собрание, гадно се лажат, ќе ги прегазиме како бубашваби.
Ne_sum_ja:
Скопје, Македонија, 8 дена до падот на фашизмот.
3 саати потрошив да ја најдам проклетата снимка со Јово и Миле. Сум ги заборавил каде беа ставени, а сум го избришал маилот кај што ми ги пратија снимките. Се надевам дека никој нема да ја слуша, пошто и нема нешто страшно.... Тогаш кога ја слушав ми се чинеше како да е нешто страшно, а уствари заборавил да потпише министерот...