Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.900
- Поени од реакции
- 53.004
И за тие и за тие...За кој брат, за пристапот на ПСЖ или пеналот на Барса.
Мене ме фати туѓ срам и од двете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за тие и за тие...За кој брат, за пристапот на ПСЖ или пеналот на Барса.
Мене ме фати туѓ срам и од двете.
Da bese sFe regularno da se kaze zasluzeno...ovaka noup. Neka dadat 6 regularni gola, nikoj bukva nema da promrchi. Ovaka golema crna damka ima.
Ќе си вежбаш јога извесен период, па ќе можеш. Маж мора да си остане на зборот.
Bash me interesira koi se tie drugarcinja na RATM.Стигнаа и другарчињата на Даворче РАТМ.
Псж нема фанови на форумов па нив најмногу ги боли, уште кошмари имаат од едно келаво момче во дреч жолт дреч. Поздрав 2009.
Како и да ја свртиш Барселона заслужува честитки, не за играта, туку за истрајноста.
Може и ПСЖ беа претапи, ама па затоа Барса беа исто така бедни пред 3 недели.
Никој не спомна, немаше од Пике играње со рака второ полувреме на раб на 16-ник?
Интересна работа во секој ваков "инфаркт" меч, спорните одлуки секогаш, одат, во корист на Барселона.
Историјата е напишана и по 20 години никој нема да прашува ама дали двата пенали , беа пенали, и дали имаше
уште два пенали за ПСЖ. Така да уште еднаш , честитки!

Клетите муцки на коментаторите... па јебем ви професионалност бе, ај на 3-1 разбирам.. ама и на 4-1 сеуште јадеше трици... као е сега уште полошо што постигнаа 4ти гол, уште покриво ќе им било... ебате коментатор ебате професионалност.. абе 3 месеца плата да не земеш бе клета муцко...