UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку само се ситам кога ги гледам напатениве како пишуваат цигани уефалонци вакви такви.
Да цигани се, оти вашите тимови губат од Сасоуло и се мачат со Лудогорец, а не пак да помислат на ваков пресврт.

Поздрав пичкици, чувствувајте се цитирани,ме мрзи.

Абе се е тоа у ред, ама без разлика кој за кого навива треба да е малце самокиритичен. Според тебе пенали беа тоа ? Иако ќе кажам и покрај тие пенали, ПСЖ ако не играа вака пичкарски сигурно ќе идеа даље.

Продужуе низата на избезумени пресврти, Брегзит,Трамп,Чикаго Кабс,Кливленд,Патриотс,Оскари,Барса
има изглеа вишок темна енергија у универзумов

Da bese sFe regularno da se kaze zasluzeno...ovaka noup. Neka dadat 6 regularni gola, nikoj bukva nema da promrchi. Ovaka golema crna damka ima.

Како и да ја свртиш Барселона заслужува честитки, не за играта, туку за истрајноста.
Може и ПСЖ беа претапи, ама па затоа Барса беа исто така бедни пред 3 недели.

Никој не спомна, немаше од Пике играње со рака второ полувреме на раб на 16-ник?
Интересна работа во секој ваков "инфаркт" меч, спорните одлуки секогаш, одат, во корист на Барселона.

Историјата е напишана и по 20 години никој нема да прашува ама дали двата пенали , беа пенали, и дали имаше
уште два пенали за ПСЖ. Така да уште еднаш , честитки!

Само ИНТЕР може да ја избаци Барса на камп ноу. И против судии и против све. :D Ебати шупаците каталонски, театарски глумци и копилиња.

C6baMWSWMAEQGHi.jpg

Види бе глушец како се курчи на незавршена утакмица....

Ги чекаме интерашите и нивните носталгичарски постови за тоа како во 2010 нивниот тим ја исфрлил Барса среде Камп Ноу...

:kafence:
Колку само си опседнат со Интер бог да чува..

Ај нека се паднат некој од германциве на барселона па нека ги пратат дома!

Од 80та минута гледав ама ПСЖ играле толку пичкарски што Верати доби жут картон у 92ра минута. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom