UEFA Champions League 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Da de toa vikam i jas, onoj PSG sho ne gi ostavi gol shansa makar i 50% da vidat, sega bi izlegol na teren so amnezija od igranje fudbal. Tie vo ovie 20 dena im se desi amnezija i vecer site kako prv pat da se sobiraat vo maalo ke igraat.

па по таа логика, и на барса ли и се имаше десено амнезија пред 3 недели во Париз?
да не забравија тие да играат фудбал па не направија шанса за гол,а можеа да примат уште 2-3 ..

Од утакмица до утакмица има разлика многу.. тогаш се играле ПСЖ така, но не значи дека и денес ќе играат така, и дека барса нема да сврзе две додавања...

Матуиди,Рабиот,Верати,Дракслер и Ди Мариа

Бускетс и Гомес на овие ќе им ја скријат топката? Имате малце мозок бе луѓе?

Матуиди,Рабиот,Верати,Дракслер и Ди Мариа

Бускетс и Гомес на овие ќе им ја скријат топката? Имате малце мозок бе луѓе?
Хаха ко вчера што "отворени" беа двата натпревари

Барса и пред некоја сезона имаше негатива кога играше со Милан па Меси даде хетрик од пенали и попија црвен... вечер пак ќе ги гураат за да има Ел Класико у финале.

Барса и пред некоја сезона имаше негатива кога играше со Милан па Меси даде хетрик од пенали и попија црвен... вечер пак ќе ги гураат за да има Ел Класико у финале.
Alo drugar, 2 0 pozitiva imase MIlan togas, 2 a ne 4. Ke gi gurale za el klasiko finale ehehheheeheh klasicen kladionicarski mubaet.
Sega gledam, 3 4 3 formacija Barca, nisto cudno brz laden tus do 10ta minuta da im se desi 0 - 1 i na kraj i da ne tepaat a ne pa da pominat

Да да од пенали беше. :LOL:

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Милан тое време играше со Абиати, Мексес, Абате, Запата, Монтоливо, Амброзини, Боатенг, Фламини, Констант, Шарави, Нианг.. ниеден од овие не би влегол во РЕЗЕРВИТЕ на ПСЖ

Имаше многу среќа Барса на тој меч, Нианг погоди статива 1 на 1 со Валдес на резултат 1-0 за Барса, апла зицер за пролазак.

Барса мине.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Навивачите на Реал поголеми оптимисти од нас...демек не знаеме уроци и малери ни прават :icon_lol:

Стварно сте оптимисти?
хахаха :pos:

Не не , ептен преголем резултат е. Да беше барем 4-1 ќе бев колку толку оптимист , али потребни се 4-0 само да се израмнат за продолженија. Страшно тешко , скоро невозможно.
Иначе Ди Марија нема да е стартер изгледа.

Не не , ептен преголем резултат е. Да беше барем 4-1 ќе бев колку толку оптимист , али потребни се 4-0 само да се израмнат за продолженија. Страшно тешко , скоро невозможно.
Иначе Ди Марија нема да е стартер изгледа.

Нa клупa е

Во Дортмунд се многу сигурно дека ќе врват ама ми мириса на чао. Португалциве се офргани и сигурно даваат гол.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom