Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Па за дуплање бе друже, тој е мојот стил на игра.. Ти ги кажувам зицеритеМалку коефициент ми прават
Па за дуплање бе друже, тој е мојот стил на игра.. Ти ги кажувам зицеритеМалку коефициент ми прават
Кербер на муцки, може и да изгуби а не па 2-0Goerges-Wickmayer 2:0
Kerber-Svitolina 2:0
Beck-Witthoeft 2:0
Мислења?
И мене најтешка ми е Кербер ама ке видимеКербер на муцки, може и да изгуби а не па 2-0
Staj go be Del potro 1,,43 od ekstra tip.. zasto pora 2:0 da igrasИ мене најтешка ми е Кербер ама ке видиме![]()
kolku kje ti bide uplatata, ako ne e tajna ?2.50 коеф , би го додал и Челзи али се мислам. Ќе видам до утре.![]()
4 иљади ден најмалце.kolku kje ti bide uplatata, ako ne e tajna ?
Kje bide smeski ako Baern se posere pak. PSG ja tepase barca 4-0 izigra naredno kolo 0-0 so Tuluz mislam deka. Baern bi go igral iskreno 2-4 gola. Kur gi zabole za bundes, i onaka ke ja osvojat. (ko i sekoja godina). Ostaj go nastrana mechot so Arsenal, ako si go gleal Bayern zadnji utakmici u bundes (ama stvarno da si go gledal ) deluvaat ko ekipa od dnoto na tabelata. Kur gi boli ednostavno, tepaat, ne tepaat, isto im se fakja.4 иљади ден најмалце.
Hill -Шо ќе играш од нба ? @memet122
Vo skopje nema najblisku do skopje e selo Jurumleri vo okolinata na skopje tamu posle trubarevo..[DOUBLEPOST=1487973329][/DOUBLEPOST]Tamu imasIma li u skopjevo evrotip?
Se naogaat negde ?
Ps..15dena nemam dobieno,mame im ibam ..se po gol i kos/poen ..i vecer ke me zaebat izgleda .gi cekam Liefering eden gol da klaj,i bilo koj gol kaj JongAjax,od 52min nejke da padne ..koja nesreka me prati..prvi 5min ponistija gol ..koga ne treba ..aj bar da si vleze nesto .
Sent from my iPhone using Tapatalk
На 7 март играат реванш не е оваа неделаБаерн - Хамбург - 1 ... 1.18
Тие шо ја гледаа со Херта знаат колку ја посакуваа победата , имаат 2 нерешени во последните 3 утакмици и дефинитивно ќе тргнат на победа. 5-1 имат против Арсенал , тешко дека ќе чуваат играчи за во Лондон.