Кладилница (Генерална дискусија)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.447
Поени од реакции
39.076
Еспањол - Осасуна - 1 ... 1.67
Како што реков , според мене 99 % е зицер ова. 2 порази у низа на Еспањол од кои еден од реал мадрид. Прекрасно делуваат на терен во последните 5-6 утакмици , на домашен терен победа немаат веќе скоро 3 недели , редно е. Осасуна е испадната екипа на 8 бода од сигурната зона , незнаат да сврзат 3 паса во нападот.

Баерн - Хамбург - 1 ... 1.18
Тие шо ја гледаа со Херта знаат колку ја посакуваа победата , имаат 2 нерешени во последните 3 утакмици и дефинитивно ќе тргнат на победа. 5-1 имат против Арсенал , тешко дека ќе чуваат играчи за во Лондон.

Бетис - Севиља - Х2 ... 1.28
Дерби Севилијано , тука секојпат има атрактивен фудбал и се игра за победа. За формите муабет да не се прави , Севилја оваа сезона го игра најдобриот фудбал во последните 5-6 сезони. Ова би го одиграл и чиста 2ка али не ми се ризикува со оглед на уплатата , затоа двојна шанса.

2.50 коеф , би го додал и Челзи али се мислам. Ќе видам до утре. :D

B

BooBojan

Гостин
Јaс би игрaл нa Јунaјтед сo Сaутемптoн, oчекувaв oкoлу 1,6 кoефициент aмa гледaм декa се движи oкoлу 1,8.
А Сaутемптoн е вo блaг пaд нa фoрмaтa a гледaм и декa ќе бидaт без, Вaн Дaјк и Oстин.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
4 иљади ден најмалце.
Kje bide smeski ako Baern se posere pak. PSG ja tepase barca 4-0 izigra naredno kolo 0-0 so Tuluz mislam deka. Baern bi go igral iskreno 2-4 gola. Kur gi zabole za bundes, i onaka ke ja osvojat. (ko i sekoja godina). Ostaj go nastrana mechot so Arsenal, ako si go gleal Bayern zadnji utakmici u bundes (ama stvarno da si go gledal ) deluvaat ko ekipa od dnoto na tabelata. Kur gi boli ednostavno, tepaat, ne tepaat, isto im se fakja.

Aj da ne ti zboram pred ruka, mozhe i da gi lupnat 5-0.

Nezgoden e periodov za igranje Bayern.

Член од
15 октомври 2014
Мислења
2.041
Поени од реакции
802
Ima li u skopjevo evrotip?
Se naogaat negde ?
Ps..15dena nemam dobieno,mame im ibam ..se po gol i kos/poen ..i vecer ke me zaebat izgleda .gi cekam Liefering eden gol da klaj,i bilo koj gol kaj JongAjax,od 52min nejke da padne ..koja nesreka me prati..prvi 5min ponistija gol ..koga ne treba ..aj bar da si vleze nesto .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ima li u skopjevo evrotip?
Se naogaat negde ?
Ps..15dena nemam dobieno,mame im ibam ..se po gol i kos/poen ..i vecer ke me zaebat izgleda .gi cekam Liefering eden gol da klaj,i bilo koj gol kaj JongAjax,od 52min nejke da padne ..koja nesreka me prati..prvi 5min ponistija gol ..koga ne treba ..aj bar da si vleze nesto .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vo skopje nema najblisku do skopje e selo Jurumleri vo okolinata na skopje tamu posle trubarevo..[DOUBLEPOST=1487973329][/DOUBLEPOST]Tamu imas

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.823
Поени од реакции
12.250
Баерн - Хамбург - 1 ... 1.18
Тие шо ја гледаа со Херта знаат колку ја посакуваа победата , имаат 2 нерешени во последните 3 утакмици и дефинитивно ќе тргнат на победа. 5-1 имат против Арсенал , тешко дека ќе чуваат играчи за во Лондон.
На 7 март играат реванш не е оваа недела :D
Среда играат куп против Шалке :coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom