Ако се исполни ќе треба да не се пушта на форум дотичната, за жал.За жал ова се исполнува![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако се исполни ќе треба да не се пушта на форум дотичната, за жал.За жал ова се исполнува![]()
Искрено поима неам дали на него сте му се истуриле или не. Скриншотот го постирав заради тоа што имаа пишано дека заедно со друг член сме биле од друга планета бидејќи не ни се допаднал филмот.@shumecha.tableta
Зар мислиш дека не веруваме дека постојат повеќе луѓе на кои не им се допаѓа филмот?
Или сакаше на некој начин да се пожалиш зошто на него не (сме) му се сипале?
Искрено поима неам дали на него сте му се истуриле или не. Скриншотот го постирав заради тоа што имаа пишано дека заедно со друг член сме биле од друга планета бидејќи не ни се допаднал филмот.
Не сум скромна бре чоек, олош сум, гнида сум ај.Ма какво сакаш имај мислење за мене, ја ти кажувам дека сум делумно во право. Кажав дека не оценувам филм и нема да оценувам, пошто и цело време ќе ме копка дали овака било, дали така било, па ќе се предомислам дека сепак не е добар толку за таа оцена... заеби. Филмовите ги делам по тоа дали ми се допаднале или не, или пак ми биле за тепање време само. Крај на приказната.
![]()
Немам намера да ја продолжувам оваа телевиса презента дискусија со тебе до недоглед.Ако се исполни ќе треба да не се пушта на форум дотичната, за жал.
Чим Hell or High Water ти е надпросечен, колку ти е просечен животот?Ла ла ленд е медиокритетен мјузикл. Нема памтливи песнички, причата е мех, убава сценографија и кореографија, ја боље пејам од Гослинг и филмот ќе го заборавам за пола година. Не е лош, ама не е ништо посебно, слично добар ми е колку што ми беше „Cafe Society". Како и повеќето филмови што излегоа 2016-та со часни исклучоци, едно шесче може да добие. Освен „Neon Demon", „Hell or High Water“, „Sully" и „Endless Poetry", другото беше или шевче или политички коректна бљувотина.
Чим Hell or High Water ти е надпросечен, колку ти е просечен животот?![]()
Ногу. [DOUBLEPOST=1487662411][/DOUBLEPOST]Чим Hell or High Water ти е надпросечен, колку ти е просечен животот?![]()
Handmaiden го глеав, добар е. Elle уште не сум го гледал. Ти глеј го Train to Busan.Deadalus dzirni gi handmaiden i elle.