Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да ми кажете како да ве најдам на летербокс, конечно се сторив со него...

Miles Ahead (2016), утре вечер на Телма во 22:00. #БезКоментар[DOUBLEPOST=1487461100][/DOUBLEPOST]Друго: заврши Берлиналето 2017. Златна мечка за унгарскиот On Body and Soul, сребрена за францускиот Felicite. Во Панорама селекцијата беше прикажан нашиот Кога денот немаше име на Теона Стругар Митевска, но остана без главната награда од публиката која ја освои белгискиот Insyriated, а не ги освои ни наградите на двете специјални жирија. Важно - имавме филм на голем фестивал, што сепак е нешто повеќе од ништото од минатите години, иако на Теона не и е прв пат.

Последно уредено:
Casablanca (1942)
Јбг, досаден ми е и предвидлив. :icon_mrgr: Едвај чекав да заврши само за да потврдам дека точно сум претпоставила како ќе заврши. Не ми беше ништо посебно.
Memento (2000)
Четворица го глеавме филмот и сите заспавме, а баш помислив дека добар филм сум одбрала. :unsure: Досаден и бавен. Можеби да беше сниман од почетокот кон крајот поинтересен и неизвесен ќе беше.
La La Land (2016)
Повеќето ми рекоа дека бил добар за тепање време, така што и не знам баш дали е непопуларно мислење. Дури мислам дека на тие што им се свиѓа, им се свиѓа затоа што е тренд да ти се свиѓа. Исто како што напнуваа(т) со Suicide Squad и 50 Shades. Номинацииве вриштат. Порадо би да си ги вратам тие 2 саати што ми отидоа во неповрат. Уште во средно ги имам изгледано сите филмови со главниов актер, затоа и едвај чекав да го гледам и... ништо.
@grande-juve па јас и ти сме биле помодари бе Миле :cool:
Редно е како трендсетери мислам, да седнеме во Тренд деновиве да ја истераме модата како што личи :pipi:

Првиот пат лошо искоментирав за Modern Family, сега за овие три филма и не може да се помине без коментар и дофрлување изгледа. :D Шумечо, седи си мадро, да не бидеш модро. :ROFLMAO:

Првиот пат лошо искоментирав за Modern Family, сега за овие три филма и не може да се помине без коментар и дофрлување изгледа. :D Шумечо, седи си мадро, да не бидеш модро. :ROFLMAO:
Не сум била јас за Модерн :D
Мора Шумечо! Ај за Ла Ла мање више, ми рекоа многу сум се карала за тој, нека дојде Злате за тој нека разглаба, ама Казабланка па... :place:

Ај ај оди си у дк реди смешковци...
И као тоа дофрлување не те разбирам ако не ајде нека ја избришат опцијата ''Одговори'' тресеш глупости шо сакаш да правам да ти кажам ''sekoj si ima svoje mislenje'' забрана за стапнување у филм и тв на 10години.И ти бе мислиш дека си хардкор шо не ставаш оценки на летер срциња ми реди а ѕвездички а пчелички(џабе измени ( :(+:(=:place: )

Sohardcore.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom