НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Дејвис е доста подвижен така да треба одлично да функционират.. Но сепак далеку се од конкуренција за ГС..

Холидеј е квалитетен плеј.. Но на 2ка сега го имат само Етвун Мур а на тројка Соломон Хил, Канингам, Пондекстер.. Мора да трејдат некој од Ашик, Теренс Џонс или Мотијунас..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.464
Леле Сакраменто, хахахахах.

НоЛа уште го задржаа и Џру. Браво !![DOUBLEPOST=1487593830][/DOUBLEPOST]

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Последно уредено:
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Тука освен Кингс лузери испаѓаат и скоро сите останати тимови освен еве да речеме Филаделфија, Мемфис и Јута.

Зарем не можеше никој да прати боље понуда од еден first rounder и факинг Бади Хилд?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не знам дали ќе беше остварливо али не знам зошто Вашингтон не го собраа Казнс. Долго време се зборуваше дека можеби Казнс и Вол сакаат пак заедно да играат, големи шанси ќе имаа да го бутнат Кливленд. Според мене сосема мали шанси имаат Пеликанс да ги добијат Голден Стејт во плејоф серија.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.863
Поени од реакции
116.126
Абе не заебавајте какво добивање на ГСВ, не си прајте бајрами на паметот. Нема шанси да го пратат нивниот ритам, ќе ги сомеле ГСВ, нарочито па во 4 добиени.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Вчера Кари добро го лапал од Гркот

Го лапал на втората слика. На првата самиот Кари легна за да биде атрактивно, ама глуп грк не го прочита и си помина покрај него и закуца ко во маало.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Абе не заебавајте какво добивање на ГСВ, не си прајте бајрами на паметот. Нема шанси да го пратат нивниот ритам, ќе ги сомеле ГСВ, нарочито па во 4 добиени.
И мене ми иде натака работата, прво не се ни знае како ќе се вклопат заедно, само 20 утакмици ќе играат пред да дојдат у плејоф, ако и дојдат. Плус факт кој мислам треба да се има во предвид е дека Казнс никогаш нема играно плејоф, а Дејвис од плејоф има осетено само метла од Голден Стејт.

G

garthok

Гостин
Хм, можеа да го добијат Мело, Хауард... вака Бади хилд, Тајрик (кој што најверојатно ќе си иде на крај на сезоната) и Ленгстон галоувеј за кој што уште сега се збори дека ќе го трејднуваат. I am impressed (by their stupidity!). Инаку штета за Казнс, 6 години не го промени карактерот, да попримеше малку од Данкан, Ленард.. ќе беше комплетен. Прв пат вака кур да ме боли, ваљда ради тоа.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Тука освен Кингс лузери испаѓаат и скоро сите останати тимови освен еве да речеме Филаделфија, Мемфис и Јута.

Зарем не можеше никој да прати боље понуда од еден first rounder и факинг Бади Хилд?
Клучно е тоа што никој немаше доверба во Казанс дека ќе потпиши нов договор со нив, премногу е ризично да се даде стартер и прва рунда пик за играч кој ќе игра 2 месеци за тебе.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.863
Поени од реакции
116.126
А Казнс е слободен играч на крајот од сезонава или јас лошо сфатив?

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
А Казнс е слободен играч на крајот од сезонава или јас лошо сфатив?
има опција да излези од договорот, со оглед на договорите шо се потпишват сите играчи ќе ја искористат оваа опција

Член од
13 мај 2016
Мислења
502
Поени од реакции
969
Олл старот човече....бљувотини...коњи мрзливи маме му еам..
Коа бев клинец..можеше да се види поштена утакмица..знаеа да стегнат одбрана..па да видиш неизвесност... да видиш винери..па дуели од типот Коби вс Џордан...... нормално надополнето и со атракции.....а не ова коњиве денес..80 посто цепелини и тројки..ти ебам умрените..
За забивањето натпреварот да не зборувам ич...90 посто идејата му е да скокнам преку двајца, тројца, диџејот, мики маусот, чирлидерката..курој стари во тетрапак..

G

garthok

Гостин
Да, до 2004, 5... ол старот беше добар, Пеџа кога шутираше тројки, тогаш и west vs. east играа натпреварувачки, ова е веќе шоу. Ако го сфатиш како шоу ок е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom