- Член од
- 16 април 2014
- Мислења
- 7.393
- Поени од реакции
- 11.869
Ajax mladite da primat dva gola t12+
@3.25
@3.25
Nema madinja covekot. Go viknav i u zivo da se vidime da mu ja izmestam facata gnasna bitolska..Океј е,промашив,сум промашувал и ќе промашувам,нормално е тоа.А ти што немаш мадиња тоа е друга работа.
Што се замарате со исфрустрирано човече јас стварно не знам...Nema madinja covekot. Go viknav i u zivo da se vidime da mu ja izmestam facata gnasna bitolska..
Ne saka, nema muda ovcharot. Samo na forum e jak.
Dojdi na ulica pichko, da te citiram u zhivo i da razvieme kvalitetna diskusija.
Океј е,промашив,сум промашувал и ќе промашувам,нормално е тоа.А ти што немаш мадиња тоа е друга работа.
Nema madinja covekot. Go viknav i u zivo da se vidime da mu ja izmestam facata gnasna bitolska..
Ne saka, nema muda ovcharot. Samo na forum e jak.
Dojdi na ulica pichko, da te citiram u zhivo i da razvieme kvalitetna diskusija.
Од вас тројцата да се земат мозоците и да се спојат, ќе се добие мозок на 12 годишно дете со специјални потреби.Што се замарате со исфрустрирано човече јас стварно не знам...
Од вас тројцата да се земат мозоците и да се спојат, ќе се добие мозок на 12 годишно дете со специјални потреби.
Juventus 1-1 & 3+ 2.00
Во ФА куп секоја година играат, во ЛШ следен пат кога? Никогаш.Во Лестер треба да се неарни да се надеваат на нешто против Севиља , јас мислам дека ќе го играат ФА купот и ќе извадат прв тим.
Зборот ми е нема шо да барат против Севиља , кој состав да го извадат го губат двомечот. Логично би било да играт ФА куп и да стигнат шо подалеку. Плус комотно можат прв тим и на двете утакмици да извадат , 3 дена одмор имаат до Севиља , во среда играт.Во ФА куп секоја година играат, во ЛШ следен пат кога? Никогаш.
Прво место беа во групата, не знам зошто мислиш дека треба да се предадат уште од старт бидејќи Севиља им бил противник.Зборот ми е нема шо да барат против Севиља , кој состав да го извадат го губат двомечот. Логично би било да играт ФА куп и да стигнат шо подалеку. Плус комотно можат прв тим и на двете утакмици да извадат , 3 дена одмор имаат до Севиља , во среда играт.