W
wicked_1
Гостин
Split (2016) ? anyone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае кај тера, интересен им е на хипстерите.[DOUBLEPOST=1485465833][/DOUBLEPOST]Шиа не знае кај тера, а добро дете беше у трансформерс
Што?Split (2016) ? anyone
Не барам внимание ниту да ми реплицира он. Ако сакав повеќе да продолжам да дискутирам со него за тоа, ќе му пишев приватна порака.Успешно ја продолжуваш низата на несменшни постови предизвикувајќи и создавајќи реплицирање.
Само се надевам дека ќе испадне попаметен и нема да ти го пружи тоа задоволство и внимание које го бараш.
Се сложувам иако во првите 40-50 минути имаше многу клише моменти ама битката беше изработена спектакуларно и приказната беше одлична.Hicksaw Ridge филмиште!
Се сложувам, маестрална драма. Единствена забелешка ми е што на моменти можеби беше малку досаден.Во совршен свет Manchester By The Sea добива Оскар за најдобар филм. Филмиште! Од глумата, до сценариото, до самите локации и музиката.
Од сите филмови во 2016-та, а и од сите номирани за Оскар (освен Манчестер, ќе го гледам допрва. А изгледан ми е и Ла Ла Ленд, добар филм, многу добар, но никако за Оскар, извинете што не ја споделувам истата импресија со поголемиот дел од подфорумов) наjдобар впечаток ми остави ,,Hacksaw ridge''.
О-д-л-и-ч-е-н филм. Ќе биде навистина штета доколку не добие златна статуетка, или статуетки.
Мел Гибсон, освен што се пијанчел и тепал жени, знаел да направи вакво филмско парче. Браво.
И мислам дека некој филмови од 40-50-60та се бољи од денешниве срања кога гледам филмови како double indemnity,vertigo,citizen kane,12 angry men,It's a Wonderful Life,The Third Man,The Apartment,rififi,white heat и да не ги редам уште да,а сеа да се прерфлиме на холивуд и на тоа на нивни пример 100 извадени филмови колкав процент вредат ај еден просек да извадиме поголемиот дел се шлагерски сега јеста да има напредок и сето тоа ама филмовите од 40-50-60 се за почит и тука нема дебата не дека почнало сето од нив не дека се почетокот тука колку се добри оргинални креативни одлилчни идеји кој ден денеска тешко ги гледаме
[DOUBLEPOST=1406056382][/DOUBLEPOST]![]()
![]()
![]()
IMDB без message boards нема да вреди ништо
IMDB без message boards нема да вреди ништо
нагло ќе им опадне посетата на сајтот
кажете некој друг сајт како imdb со огромна база филмови и серии но да има и дискусии за филмовите и сериите