Кладилница (Генерална дискусија)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Цел месец гледам НБА ко будала, само еднаш иам фатено ебате идиотот глуп. :D Дејвис само вечерва, повреден е цела недела си го цепам минус испаѓа, денеска први 2 четвртини само 8 поени, викам одлично ќе легне и денеска и баам 28 на почеток на четврта. Пу да те ебам, уште вечерва бар да издржеше. Мада јас сум идиотот што се праам паметен. Држи си го сеа да те ебам, оди утре играј пак 5 души за 50 и избери го тој што ќе заебе од Таунс и Вигинс ко и обично.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.152
@ManUtdChampions баш дејвис го чекав последен за овер за добивка ;).
@JimmyFloydBottleBank , а на друго ливче баш монако ја чекав дава гол :kezec: .

Изгледа проработе заканата минатава недела дека цел фебруар нема да играм.
Баам...4 добитни, никогаш сум немал толку во краток период. Добивките се скромни, ама го вратив минусот што го имав. Е сега баш со кеф ќе одморам еден месец, па од март одиме со нови сили, исклучиво дубл играње па ќе биде: " Спаваш ли мирно кладионице?" :kuracc:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Нема ништо поубаво од дубл од хокеите.. Ставаш 2 со по 1,5 или 1,6 и си газиш.. Така ќарив добра пара изминатава недела, али викендов попара 3 тикета и тоа еден тикет Надал ме јебе, еден тикет фудбалите ме јебаа и еден тикет сам сум си крив, убаво си ги мислев Сапсборг - Лилехамер 4,5+ и погрешка ги турив (или таа у кладилница ми ги згреши не памтам) Ставангер - Лоренског 4,5+ ... И јас ок, квотите се истите не ни видов дека ставангер ми биле, и после дури кога почнаа гледам 1-1 овие сапсборг вика топ фаќам, и си го проверувам ливчево кога гледам ставангер, а оно стуб 0-0 ... Јебем те главо глупава, ама јебеш га слични имиња сапсборг ставангер, лилехамер лоренског на С и Л се.. а и едно под друго беа со шифрите и јебав работа...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
@ManUtdChampions баш дејвис го чекав последен за овер за добивка ;).
@JimmyFloydBottleBank , а на друго ливче баш монако ја чекав дава гол :kezec: .

Изгледа проработе заканата минатава недела дека цел фебруар нема да играм.
Баам...4 добитни, никогаш сум немал толку во краток период. Добивките се скромни, ама го вратив минусот што го имав. Е сега баш со кеф ќе одморам еден месец, па од март одиме со нови сили, исклучиво дубл играње па ќе биде: " Спаваш ли мирно кладионице?" :kuracc:
Во 5 и 10 приметив дека финалето ракомет е од 5 ипол, а сакав Ремили да го играм плус. Не дека не се изнапромаши овој, ама пак даде 4 гола, плус на турнирот беше, без промашај. :D И затоа набрзина комбинирав со Билбао, Реал и нешто НБА. Се фатив за Дејвис баш, бидејќи немав време да анализирам статистики. :D Џорџ си влезе леко леко уште во трета четвртина. Можеби требаше Ентони плус, ама ме нервира говедото и така. xD

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.451
Добро, може малце да ја олабавите темава од плачи и слични работи? За кој кур е отворена темата ПОПЛАКИ??? Ме заболе курот што го заебало Аце Реал или што размислувал Чарли да одигра, а сепак се одлучил за погрешното. Мислам дајте, темава се претвори у обично гомно, нема ниту еден предложен асален тип, со анализа со се, нема никакво разменување на мислења, само плачки и замарања.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Можно е бе секоја утакмица што ќе ја изиграм 2+ да е 0-0? МОЖНО ЛИ Е БЕ?????
Добро, може малце да ја олабавите темава од плачи и слични работи? За кој кур е отворена темата ПОПЛАКИ??? Ме заболе курот што го заебало Аце Реал или што размислувал Чарли да одигра, а сепак се одлучил за погрешното. Мислам дајте, темава се претвори у обично гомно, нема ниту еден предложен асален тип, со анализа со се, нема никакво разменување на мислења, само плачки и замарања.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Сине, Тјуменски Легион - Мамутни Југри 2&5+ од мене :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.451
Знаев дека некој ќе го ископа ова, ама многу ретко пишувам вакви работи во темава, освен ако не ме изнервира некој екстремно а патем ми е отворена темава на посебен таб. Ама ти пријателе секој пост ти е кукање, освен прошлата недела кај што напиша 2-3 поста и што играш конкретно, мислам дај избатали ми се од курот и на мене и на сите со твоите плачки. Не сакам да промашуваш, дај Боже да фаќаш секој ден, ама претеруваш. И мене ме заеба Надал за 30 000 па не пишав тука, исто и Барса со чист поништен гол...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Да не знае некој Ембид дали ќе игра вечер и колкава минутажа треба да добие?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Цела сезона ќе е на minute restriction, затоа максимум 28 игра.
Ќе оди и вечер плус ама ајде. Ќе пробам вака:

Брук Лопез +
Краудер +
Таунс +
Букер +
и најверојано Марк Гасол +, му ја качија ептен границата последниве денови, кога беше 20.5 беше сигурица, ама ваљда ќе префрли :D

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Вучевич 15.5+
Одлична форма, Таунс не се замара за одбрана.
Афлало 8.5+
И он е во форма, 10 шутеви ќе му се доволни, Фила слабо брани 2.

Kajgana Shop

На врв Bottom