Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Za live stream ruskata kladilnica 1xbet . com bukvalno se moze da se gleda , ne mora da si registriran za da gledas. Prenos ima za ekipi od deseti ligi... Vrv

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.370
Поени од реакции
5.566
Ја ќе го бегам Реал денес.
Еве нешто што ми фаќа око па ќе одлучам кои од овие ќе ги играм нема сигурно сите
Ливерпул
Алба како што пиша некој погоре
Швед ако е до 18-9 граница
Пулен до 12-
Морган 14-5+
Вонамејкер +
Браун +
Радуљица -
Му се мислам на Принтезис и Загорац у минус

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ајде бе СКА све ви ебам. 2-5+,ама денес како што тргнале повеќе од 2 гола нема да има.Спартак какви три шанси имаа леле..зицеришта..Барем да им го опнеа еден,можда ќе се освестеа СКА. 4 играчи им фалат,очигледно тоа им претставува проблем.

P

poker12345

Гостин
Ајде бе СКА све ви ебам. 2-5+,ама денес како што тргнале повеќе од 2 гола нема да има.Спартак какви три шанси имаа леле..зицеришта..Барем да им го опнеа еден,можда ќе се освестеа СКА. 4 играчи им фалат,очигледно тоа им претставува проблем.
Да му ебам неспособните и јас ја имам 2 5+[DOUBLEPOST=1485365382][/DOUBLEPOST]Баш напишав и примаа гол СКА ајде може сега ќе се свестат

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Za live stream ruskata kladilnica 1xbet . com bukvalno se moze da se gleda , ne mora da si registriran za da gledas. Prenos ima za ekipi od deseti ligi... Vrv
Da se nadovrzam ne samo za live stream tuku i za oblozuvanje e dobra t.e imate sekoj petok bonus t.e 100% bonus na depozit dp 100 evra a za da fo pretvorite vo vistinski pari bonusot potreben e rollover na 3 pati po 3 utakmici na koef nad 1.4 vo rok od 24h od depozitot.

Sent from my thor using Tapatalk

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Што се дешава со СКА? Мелеа се пред себе, ама како што се наближува плејофот се повеќе и повеќе паѓаат во форма. Денес гледам со одличен состав предводен од Датсјук губат од умрените Спартак кои немаат бод уште годинава и кои вчера примија 6 комада од ЦСКА. Пред 1 месец можев да се обложам дека нема да се најде маж што ќе ги спречи на патот до титула годинава, ама сега не сум толку сигурен. Еве ги 1:1 дур пишував, ќе тепаат веројатно, ама муабетот ми останува дека веќе не изгледаат незапирливи како до пред 1 месец.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.370
Поени од реакции
5.566
Ја ќе го бегам Реал денес.
Еве нешто што ми фаќа око па ќе одлучам кои од овие ќе ги играм нема сигурно сите
Ливерпул
Алба како што пиша некој погоре
Швед ако е до 18-9 граница
Пулен до 12-
Морган 14-5+
Вонамејкер +
Браун +
Радуљица -
Му се мислам на Принтезис и Загорац у минус
Овие први 3 почнале не сум загледал време и ќе искочат затоа следните ќе сјебат боље да не играм денес..

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Што се дешава со СКА? Мелеа се пред себе, ама како што се наближува плејофот се повеќе и повеќе паѓаат во форма. Денес гледам со одличен состав предводен од Датсјук губат од умрените Спартак кои немаат бод уште годинава и кои вчера примија 6 комада од ЦСКА. Пред 1 месец можев да се обложам дека нема да се најде маж што ќе ги спречи на патот до титула годинава, ама сега не сум толку сигурен. Еве ги 1:1 дур пишував, ќе тепаат веројатно, ама муабетот ми останува дека веќе не изгледаат незапирливи како до пред 1 месец.
На Спартак кој стигна,нозе им дигна,ама очигледно СКА не може ништо да направи.Мизерна игра,немаат никакви шанси,се е исфорсирано денес.

Почнуваат натпреварот со играч повеќе после само 25 секунди и шанса не направија.Тврд натпревар се играше,Спартак иако минимилано шутираа,имаа 3.000 зицери.

Добиваат играч више,прават напад и на сред терен играч од Спартак прави сосема обичен фаул,а доби 5+10.Значи не ми е јасно што се деси,ама фаулот беше обичен..Заведен е како mahanje palicom,што е и точно,ама јас мислам му има мајки шајки пцуено на судијата.Си викаш феноменално,ќе им удрат барем 2 гола 5 на 3 ,шутираат и го погодија својот играч Шипачов,иако тој не можеше на нозе да седи ,им даде гол после нецели 10 секунди.:aplauz:Потоа имаа 4 минути и 37 секунди со играч више и верувале или не,не направија ниедна шанса.:гомце::гомце::cuc::tapp:

Ги измешаа поставите,направија рокади и некои нови играчи зедоа,па тоа очигледно им прави проблем.

За во плејоф не се знае,ама секако се први фаворити.Многу се јаки,иако падот во формата е ептен очигледен.

ЦСКА е екипа што мислев дека никад нема да дадат 6 гола,им даваат 6 комада на Спартак,а овие се мачат и се мачат.Чудо.:boksix:

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.672
Поени од реакции
2.766
јас мислам дека вреди да се игра во петок на Норвешка, дефинитвно заслужуваат да играат финале, освен поразот од Франција се друго беше горе-доле мелење од нивна страна, нас не замажаа 10 разлика, Унгарците ги решија уште на полувреме, иако крајната разлика бешее само 3 гола сепак во мечот немаше ниту една секунда дилема кој ќе победи, Хрватите исто имаат само еден пораз од Германија, сега во четвртфинале ја добија Шпанија, ама сепак мислам дека шпанците одиграа ептен млитаво во тој меч, и во таа ситуација пак Хрватска висеше до последен момент, голем напредок има кај норвежаните, играат страшен ракомет, посебно во напад се многу моќни, имам некое чувство дека лесно ќе дојдат до победа во овој меч
Почекај малку до петок ,да видиш дали имат повредени или не во двете екипи,дали некој добил стомачен вирус или не,и читни дали ќе им судат Наче и Славе ....лани мислам полудеа на нив норвежаните.
Овде ке имат утре или задутре кој судит.
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_World_Men's_Handball_Championship

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Почекај малку до петок ,да видиш дали имат повредени или не во двете екипи,дали некој добил стомачен вирус или не,и читни дали ќе им судат Наче и Славе ....лани мислам полудеа на нив норвежаните.
Овде ке имат утре или задутре кој судит.
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_World_Men's_Handball_Championship
веќе уплатив, на коеф 2.04, знаев дека ќе оди надолу коефициентот, еве падна веќе на 1.80, до петок може и 1.70 да биде, а со тоа и се губи вредноста да се игра

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.672
Поени од реакции
2.766
веќе уплатив, на коеф 2.04, знаев дека ќе оди надолу коефициентот, еве падна веќе на 1.80, до петок може и 1.70 да биде, а со тоа и се губи вредноста да се игра
Тешки се двете полуфиналиња ќе се играт многу претпазливо ,ДАЈ БОЖЕ ДА ФАТИШ .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.452
Можно е бе секоја утакмица што ќе ја изиграм 2+ да е 0-0? МОЖНО ЛИ Е БЕ?????

Kajgana Shop

На врв Bottom