- Член од
- 1 декември 2014
- Мислења
- 2.321
- Поени од реакции
- 4.601
Па јас кога играв таму се чекаше пристојно време за да се игра. Некогаш станував и на утро во 7 часот па од 8 се играше до 10 без проблем, сите во зимски сон.Нема да има кај да играме, освен ако не изнајмиме некој терен.
Тие терените кај Сити мол слушнав дека од септември/октомври ќе ги зема некој под концесија, во меѓувреме треба да се испотепаш со wannabe тренери кои си држат часови на нив, не може човек на ред да стигне.
После 5 сатот е многу гужва. Мислам дека сите треба да имаат некој common sense дека кога има гужва не треба да го држиш теренот повеќе од саат, саат и пол најсила еве да речам.Па јас кога играв таму се чекаше пристојно време за да се игра. Некогаш станував и на утро во 7 часот па од 8 се играше до 10 без проблем, сите во зимски сон.
Во никој случај не сакаме да играме со тебе.https://grouper.mk/m/skopje/deal/dneven-termin-tenis-mtp
A ova skapo vi e ili sho e problemot ne sakate so mene da igrate?
Е сега и ти, солиден, од кај да знам колку е за тебе солидно. Иначе ако си за, утревечер доаѓам Скопје, па следната недела саат-два може да удриме, пиши ми ПП ако си заинтересиран, само немој да не земеш гем или пак јас да останам на 0....Солиден тенисер за партија тенис во ск?
Roger FedererСолиден тенисер за партија тенис во ск?
Охрид во IB Fitness до 14-15 сатот за 400 денари од саат, ама не е то то како на земја, ама да поиграш во вакви услови, макар шо вчера играв и на отворено, 8 степени беше.Некој да знае некаде да се изнајмува балон под 900 денари за саат? Јас разбирам зима ама претераа.