Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се пријавувам, викенди сум слободен можам било кога :)

Ако има некој од Битола, јас сум за :D

Дaли некoј знaе oвиевo пaрк Југ ли беa шo имa некoлку терени дaли изнaјмувaaт и кoлку зa еден сaaт? :D

Дaли некoј знaе oвиевo пaрк Југ ли беa шo имa некoлку терени дaли изнaјмувaaт и кoлку зa еден сaaт? :D
Мислам дека се изнајмуваат и чинат 400 денари од час. Не ме држи за збор, само така случајно имам паднато на муабет со другар, не сум 100% сигурен.

Дечки кај има во Скопје некаде замена на жица и од прилика колку кошта?

Јас имам менувано жици во тениска продавница што е близу Млечен. Мм мислам дека беше околу 500-600ден.

Иначе дечки, е некој можеби за да изиграме тенис во скоро време?

Јас имам менувано жици во тениска продавница што е близу Млечен. Мм мислам дека беше околу 500-600ден.

Еден месец и викaм нa oвaa @Ovce_Pole-9 и целo време ме oткaчувa :D

Јa сум слoбoден aли немaм рекет у живoт фaтенo, би сaкaл дa игрaм
Акo си прo, џaбе ќе игрaме :D

Јас би, ама немам рекет пошто ми е оставен дома а и немам сменето жици. Инаку кај мене кај Коменски училиштето има два терени бетон и мислам се бесплатни.

Каде сте менувале досеа освен во таа продавницата кај Млечен?

Да, заборавив да кажам дека зависи каков тип на жица ќе ти стават.

Еден месец и викaм нa oвaa @Ovce_Pole-9 и целo време ме oткaчувa :D

Јa сум слoбoден aли немaм рекет у живoт фaтенo, би сaкaл дa игрaм
Акo си прo, џaбе ќе игрaме :D

Па сеа не сум про, ама сум онака солиден :)

Нема сериозност во муабетов. Да се собериме неколку души и да направиме еден мини-турнир, чисто онака за забава. Немам играно одамна Скопје, прилично сум со обврски, од 15ти септември може да играме. :)

Нема да има кај да играме, освен ако не изнајмиме некој терен.
Тие терените кај Сити мол слушнав дека од септември/октомври ќе ги зема некој под концесија, во меѓувреме треба да се испотепаш со wannabe тренери кои си држат часови на нив, не може човек на ред да стигне.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom