Australian Open 2017

Кој ќе го освои Australian Open 2017?

• Andy Murray

Гласови: 10 17,2%
  • Novak Djokovic

Гласови: 18 31,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 4 6,9%
  • Stanislas Wawrinka

Гласови: 4 6,9%
  • Kei Nishikori

Гласови: 1 1,7%
  • Dominic Thiem

Гласови: 2 3,4%
  • Rafael Nadal

Гласови: 13 22,4%
  • Roger Federer

Гласови: 11 19,0%
  • некој друг (наведете во мислење)

Гласови: 3 5,2%

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Е ова ми се свиѓа веќе. До сега немаше сет во кој двајцата играа добро. Нека играат вака, па кој кур сака нека победи. Јес да сум фан на Надал, ама низ годиниве и Џокович бурава научив некако и двајцава да ги сакам така да од овој момент па даље кој сака нека победи.

Надал не може на нозе да стои веќе. Да ти ебам све у пичка, да ти ебам и малерозен турнир и све, втор пат ќе изгуби финале после брејк предност во петтиот сет. МРШШ

Каков натпревар:duel:..што друго можат да ни понудат двајца велемајстори со различен стил на игра секоја чест....реално многу поинтересно и подинамично финале од Џокович-Мареј

Ајмооо братеее.Не се дава така лесно Ф.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Се посра Рафа, не ми е јасно како успеа ама еве го. Се што му требаше е мирна, стабилна завршница. Честитки до Роџер, 18кава ќе му потрае како рекорд. Сосема заслужено, никој не го заслужи ова повеќе од него. Рафа ќе се кае ама јбг, далеку од тоа дека немаше шанси. На ваква мртва игра денес, да добиеш ваква шанса и да ја поебеш кој ти е крив. Више срече некст јир..Јес да е фајтер ама не верувам дека ова го враќа...

Од мизерија до маестралност во 1 гем

Федерер што направи аууууууууууу :vozbud::vozbud::vozbud:

Мора да го добие овој гејм Федерер инаку е готов .[DOUBLEPOST=1485691970][/DOUBLEPOST]Какви Ѓоковиќ и Мареј , ова е вистинското .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom