Australian Open 2017

Кој ќе го освои Australian Open 2017?

• Andy Murray

Гласови: 10 17,2%
  • Novak Djokovic

Гласови: 18 31,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 4 6,9%
  • Stanislas Wawrinka

Гласови: 4 6,9%
  • Kei Nishikori

Гласови: 1 1,7%
  • Dominic Thiem

Гласови: 2 3,4%
  • Rafael Nadal

Гласови: 13 22,4%
  • Roger Federer

Гласови: 11 19,0%
  • некој друг (наведете во мислење)

Гласови: 3 5,2%

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
25 неисфорсирани грешки за Федерер наспроти 10 на Надал.
Мене тоа ми беше донекаде очекувано, Федерер мора многу повеќе да напаѓа и ризикува ако сака да го победи Надал.

Многу добар коментар на Метс. Надал не игра со доволно спин, не успева да го помести Федерер далеку позади основната линија и да си направи простор за игра. Вака му остава на Федерер да да си игра пинг понг со него. Федерер игра подобар тенис, без разлика на неизнудените грешки

толку од Роџе старчето за денес, честитки за Рафа по подолг период конечно голем успех
Како за второразреден тенисер да се работи па после 2 сета му предвидуваш неуспех :tapp:

Не помнам побрзо избришано мислење во Категоријава Спорт

Мртва игра од Надал, ептен сум разочаран. Ни сервис, ни ништо. Катастрофа игра...

Кааааааакви винери лупа Федерер, свака част. На бекхенд си го плеска како сака. :D

Среќа го избриша коментарот @Charlie_1. Се гледа дека си на некои тешки дроги.
гледав на стрим и закочи на почетокот на трет сет кога Надал имаше брејк топка, отворив на резултати и ми се виде дека Надал води 3-0 во третиот сет, затоа го напишав постот, инаку според мене Надал ќе го добие ова

гледав на стрим и закочи на почетокот на трет сет кога Надал имаше брејк топка, отворив на резултати и ми се виде дека Надал води 3-0 во третиот сет, затоа го напишав постот, инаку според мене Надал ќе го добие ова

Ал ин на Надал? Едвај 5-1 води Федекс во третиот сет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom