Махе +Пишете за после играчи ракомет и кошаркари евролига да има некаде околу 10 коефициент.
На двете екипи им одговараше 2:2 а не само нерешен резултат, односно минимум 2 гола да даде требаше дали Шведска дали Данска не ми текнува ради гол разликата башка тоа што требаше да биде Х... И нормално 2-2 заврши..Обично се случува во групна фаза на некое натпреварување каде со Х ќе идат понатака првиот и вториот и на некој начин ќе го заебат третиот кој и со победа ништо не прави. Најпознат случај околу кој се крена прашина беше на некое Европско каде Данска и Шведска со Х ќе идеа понатака. Утакмицата заврши нерешено, и сите се сомневаа дека како соседи си имаат направено договор со цел и двете репрезентации да идат (100% имало договарање).
Не ми се отвора темава од плачките твои уште на непочната утакмица.Квичиш за Фу а еве го 3-3 е и најверојатно ќе тепа.Нека турни па после тажи,жали.Играм тикет со играчи од евролигава ..
Бурузис -
Кузмич+
Весели +
и Датоме + врзани со снукери и го тргам Весели пошто му го имаа намалено коеф на 1.60 и го ставам овај Матје од супертип и го гледам сега се мачи и ќе изгуби од Де греф ...
Овој тепа за сега да гледам како Марко Фу губи од факинг Велс..
memet gi zarazi site so Kajgana magijo, pa izgleda zatoa vaka celo vreme se zhaliНе ми се отвора темава од плачките твои уште на непочната утакмица.Квичиш за Фу а еве го 3-3 е и најверојатно ќе тепа.Нека турни па после тажи,жали.
Не беше за џабе...катастрофа играше вечерва , али поголема катастрофа е што словенциве изгубија со повеќе од 5.5 хендикеп ги чекав на тикет со Барса и Ѕвезда ...Не ми се отвора темава од плачките твои уште на непочната утакмица.Квичиш за Фу а еве го 3-3 е и најверојатно ќе тепа.Нека турни па после тажи,жали.
Доколку е некој упатен, како оди процедурата со ваквите броеви, барам по интернет не можам да најдам информација. Кој оператор дава кај нас вакви понуди и кои се условите?
Од другиве држави како се земаат броевите и како се префрлаат парите од тамошните оператори, треба да регистрирам фирма за ваква дејност и дали е воопшто дозволено?
![]()
Ти благодарам, ќе ја разгледам во детали странава да видам што се е потребно.
Уште една работа, дали има закон пропишан за овие работи,дали се дозволени или не?
Едит:
не бива преку стрнава[DOUBLEPOST=1485646157][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 164196