Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ти е празна главата ако мислиш дека се правам поголем.
Губиш време на Кајгана форум.. можеш подобро да го исполниш времето, оди гледај скринери so xvid кодекот стар 15 години :icon_lol:

Мене Moonlight и American Honey ми беа зевање. Едвај чекав да завршат да ги рејтувам на trakt. Style over substance. Тишини место конверзација. Не ми лежи жанрот очигледно.

Друго нешто има интересно излезено во последно? Освен овие филмовите за американскава глупост наречена Оскари :D

Друго нешто има интересно излезено во последно? Освен овие филмовите за американскава глупост наречена Оскари :D
Еве како идеја, можеш да изгледаш некои одлични филмови што ги имаш пропуштено а биле спомнати на темава. Сигурно ќе се најде нешто.

Јас ги гледав Burn After Reading, Hachi: A Dog's Tale и The Hunt (Jagten) за прв пат овој месец, сите 3 се одлични. Не знаев дека Burn After Reading е на Коеновци, на крајната шпица дознав. Филмот е буквално clusterfuck, нема утка со нивниот софистициран хумор. :icon_lol:

Во совршен свет Manchester By The Sea добива Оскар за најдобар филм. Филмиште! Од глумата, до сценариото, до самите локации и музиката. Мене повеќе ми остави впечаток од La La Land. Подобар и од American Honey. Колку само емоции! :place::place::place:

Шија глеам почна да се спушта у хипстерски тобоган ова со американ хани му беше као една увертира на што да очекуваме од него на приватен план ама нека сИ цепа ако му е убаво

Aко сакате малку да одморите од Оскаровскиот хајп, а и од Холивудскиот мејнстрим, имам добар предлог за вас.

Имено, се работи за романскиот филм ,,Таles from the Golden Age'' (http://www.imdb.com/title/tt1422122/?ref_=nv_sr_2) од eден од подобрите романски режисери, Разван Маркулеску.
Многу, многу позитивно изненаден. По се изгледа, романскиот филм навистина се вратил на голема врата.

Последно уредено:
Шиа не знае кај тера, а добро дете беше у трансформерс

Последно уредено:
Шиа не знае кај тера, а добро дете беше у трансформерс
Знае кај тера, интересен им е на хипстерите.[DOUBLEPOST=1485465833][/DOUBLEPOST]
Што?
Многу е јак брат сега ја гледав Telesync верзијата со висока резолуција, за на 15 инчен лаптоп топ е, кој ќе чека кино или блуреј.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom